Skip to main content

Mutare: Liviu Vârciu trece de la Pro TV la Kanal D

 

Liviu Vârciu este noua vedetă Kanal D, potrivit unui clip promoţional din care cântăreţul lasă să se înţeleagă că este vorba de Roata Norocului.

Publicitate

Liviu Vârciu vorbeşte în spot despre un show de prime-time care se va lansa în luna mai. "E cât se poate de simplu, nu am inventat noi roata, dar reinventăm Roata Norocului", spune Vârciu în clip.

Când va începe, în continuare:

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, show-ul va intra în grila KanalD de la sfârşitul lunii mai când se termină acest sezon Vrei sa fii milionar. Show-ul prezentat de Liviu Vârciu va fi programat în timpul săptămânii şi va rula toată vara, urmând ca din toamnă să reintre în grilă Vrei să fii milionar.

Înainte de a alege Kanal D, Liviu Vârciu a avut şi discuţii şi cu Antena pentru show-ul Burlacul, dar şi cu Pro TV.

Despre concurs:

Emisiunea "Roata norocului", produsă în România de Zucchero Media, se va difuza în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la orele 20.00. "Roata Norocului" ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, şi a avut premiera în SUA in 1975. "Roata Norocului" este cel mai longeviv concurs TV din istoria televiziunii americane (29 de sezoane / 5655 editii), a câştigat până acum 5 premii Emmy şi, în prezent, este produs în SUA de Sony Pictures Television şi distribuit de CBS Television Distribution.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Despre mecanismul jocului

  • Trei concurenţi îşi pun la bătaie norocul, dar şi abilitatea de a ghici înşiruirile de litere care formează cuvinte. Roata Norocului este segmentată în 24 de spaţii, fiecare dintre acestea reprezentând sume în numerar/puncte, diferite premii şi alte elemente strategice ("Pedepse", "Stai o tură", "Faliment").
  • Jocul se bazează pe rezolvarea puzzle-urilor de cuvinte, fiecare spaţiu gol reprezentând o litera.
  • Cei trei concurenţi învârt pe rând Roata, încercând sa nimerească o valoare in bani/puncte pentru ca apoi sa ghicească consoanele din puzzle.
  • Cu cat numărul consoanelor ghicite este mai mare, cu atât creşte şi jackpotul concurentului. În momentul în care concurentul ghiceşte o consoană din puzzle, acesta are dreptul să mai învarta Roata, în caz contrar cedează randul concurentului următor.
  • Concurentii pot castiga bani, puncte, dar există şi riscul ca aceştia să se oprească la porunci precum "Stai o tura", ceea ce e de preferat în locul "Faliment-ului".
  • Pentru a putea pastra banii/punctele sau premiile accumulate de-a lungul unei runde, concurenţii trebuie să solutioneze puzzle-ul de cuvinte corespunzator fiecărei runde.
  • Pe parcursul desfasurarii jocului, atunci cand consideră necesar, fiecare concurent poate cumpara vocale, dacă a acumulat suma minima cumpărării acestora.
  • Pe langa castigurile in bani/ puncte si pedepsele mentionate mai sus, Roata are şi spaţii precum "Free Play (Tura libera de sanctiuni)", "Wild Card" (Concurentul poate spune inca o consoana, chiar daca nu e randul lui) şi "Gift Tag" (Credit în bani sau puncte).
  • Fiecare ediţie a concursului Roata Norocului are minim 4 runde şi începe cu douăî puzzle-uri de noroc prin care se stabileşte ordinea concurenţilor.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hansoloro hansoloro
    roata norocului a fost si la ProTV la inceputurile lui,prezentata atunci de MIHAI CALIN daca mai tin eu bine minte si sper sa nu ma insel
  • Andra Andra
    Daca ai fi fost si atent, nu doar hater, ai fi auzit ca a spus "romanul mai are nevoie si de noroc, nu doar de talent"... Macar citeaza corect daca tot o faci..
  • Edy Edy
    Kanal D cred ca va mai da o lovitura asa cum a facut cu Vrei sa fii milionar.Tot apar din nou formate care au mai fost si pot avea din nou succes.Trebuie sa stii sa gasesti momentul.Varciu e simpatic si cred ca I se potriveste emisiunea.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    asta nu e individul care a facut praf programul de Revelion de la Protv? omul cred ca a fost deja epuizat de catre Pro, nu a mai intrat in niciun scandal in ultima vreme, nu a mai iesit in evidenta cu nimic...probabil a fost pus pe liber...si a fost racolat de turci. nu prea are fata de prezentator de showri de divertisment, este o incercare...
  • DS DS
    "...românii nu trebuie să fie talentați sau culți, ci trebuie sa aibă macar un dram de noroc"

    Vai si-amar... In ce hal am ajuns...

Trimite un comentariu

sus