Skip to main content

RCS&RDS: Posturile Antenei se văd prost din motive tehnice

 

Compania de cablu RCS&RDS a spus, prin intermediul reprezentanţilor săi, astăzi la CNA că recepţia proastă a canalelor Antena2 şi GSP TV este cauzată de mijloace tehnice.

Publicitate

Toate aceste posturi sunt, potrivit reprezentanţilor CNA, transmise prost de grupurile de presă respective.

Posturile emit diferit. Dacă emisia este diferită şi recepţia va fi diferită”, au spus reprezentanţii RCS&RDS.

Ioan Onisei: “Nu avem tehnică necesară pentru a verifica acest lucru, dar putem ruga pe cei de la ANCOM să facă aceste măsurători.

Potrivit reprezentanţilor RCS, Antena Group ar vrea ca posturile sale să fie reintroduse tot în pachetul Popular.

Din Antena Group fac parte posturile Antena1, Antena2, GSP şi Euforia TV.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    mi-as dori sa fie si la noi ca si la italieni, acelasi sistem, sa fie la liber posturile din must carry si restu' "pre pay"...la noi e un jaf cu firmele de cablu pentru ca sunt sigur ca daca televiziunile ar fi receptionate oriunde si oricum nu am mai avea parte de asemenea situatii. multi urasc antenele, dar uita un lucru, ca ei pot sa nu le urmareasca,dar multi dintre ei stau si-i urmaresc...dar injura dupa aia ca ei ii injura pe favoritii lor. fiecare e liber sa se uite la ce vrea cand vrea si cum vrea.
  • misu misu
    La mine, la RDS-RCS analogic, GSP TV si Antena 2 sunt hat, departe, in capatul benzii UHF, ultimele din lista, cu voia dumneavoastra.
    Poate are asta vreo legatura cu calitatea slaba ? Nu stiu, sa ne explice marii specialisti maghiari...
  • kiko kiko
    eu am scos din memoria televizorului otv, manele tv, etno, favorit, gsp tv si antena 2. se incalzesc pe margine antena 3, kanal d, si antena 1. o sa ma interesez la upc sa vad daca exista vreo optiune din asta cu renuntarea la canalele la care nu ma uit (evident, la un pret mai mic, ca de sters, le sterg oricum din televizor).
  • qwerty qwerty
    niste mincinosi, astia de la rcs. la dolce, gsptv se vede lacrima, iar la rcs se vede de parca este un stream furat de pe internet.
  • mad79 mad79
    La mine in sibiu se vad bine,pe cablu,toate antenele,dar nu as plati un abonament special,pentru a-i vedea!
  • Zet Zet
    @aidan: Eu am cablu de la UPC (pe analog) si Antena 2 se vede ca dracu, doar puncte si liniute. Stai linistit ca nu doar RDS-ul are probleme cu posturile respective
  • aidan aidan
    mai, dar obraznici mai sunt astia de da rcs-rds! numai la ei se prind cu defecte antenele, la altii nu?! parca romanii n-ar vorbi intre ei si ar sta sa-i asculte pe ei care detin "adevarul" suprem! sunt pe upc si vad bine toate posturile,inclusiv antenele!nu conteaza ca fiecare post e transmis de alta televiziune!
    @aurache,nu exista emisiune cu adevarat reality! nu EXISTA! ar insemna sa-i spionezi pe oameni si te-ar da in judecata si ti-ar cere la bani de n-ai avea de unde-i da!chestia cu numele de reality-show este o conventie,omul stie ce-l asteapta,stie cat primeste.tot ce se numeste reality show in toata lumea se supune acestor reguli.e plin de asa zise reality-uri nu le face doar antena1,le are national tv,kanald,prima tv,etc.si, da, e voie sa faci emisiuni "mincinoase" gen reality show!
  • Aurache Aurache
    daca cineva va verifica acest lucru, atunci sa verifice si cat de real si cat regizat sunt emisiunile plasa de stele, burlacul, burlacita, te pui cu plodele....
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    E adevarat ca fac parte din Intact, dar licenta Antena 3 este pe alta firma nu pe Antena Group.
  • andrei andrei
    @Carmen: Da , asa e, dar tot la ei in gradina. asa e si cu Radio zu, tot pe o firma separata. Nu sti daca exista vreo legatura intre UTV si Musich Channel? Pentru ca la actionari figureaza RDS, dar vad ca RDS-ul pomeneste in reclame numai de U?
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Am explicat mai sus!
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Am gresit eu, voiam sa scriu Antena2 si mi-a iesit Antena 3. Antena3 nu face parte din Antena Group, este pe o firma separata.
  • andrei andrei
    Dar Antena 2 din ce trust face parte? Am vazut ca ai enumerat doar trei posturi din trust.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    pai Antena2 şi GSP TV ale cui sunt daca scrieti ca din Antena Group fac parte posturile Antena1, Antena3 şi Euforia TV?

Trimite un comentariu

sus