Skip to main content

RCS&RDS s-a întâlnit cu Antena Group. RCS vrea să creeze un pachet special cu posturile Antenei la preţul impus de Intact

 

RCS&RDS s-a întâlnit ieri cu reprezentanţii Antena Group pentru a rezolva problema retrnamisiei în sistem DTH a posturilor acestui grup de presă, potrivit reprezentanţilor RCS&RDS, prezenţi în şedinţa CNA de astăzi.

Publicitate

Aceştia au spus că negocierile nu s-au încheiat cu succes pentru că RCS&RDS a cerut grupului Intact să decidă care este preţul pentru pachetul de posturi ale Antena Group pentru ca distribuitorul să ştie cât să le ceară în plus abonaţilor care vor să recepţioneze respectivele canale.

Antena Group nu a fost de acord ca RCS&RDS să creeze un pachet separat pentru aceste posturi, ci ele să fie cuprinse în pachetul de bază, au mai spus reprezentanţii RCS&RDS.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    eu unul nu dau 3 lei pe luna in plus ptr Antene, ca nu am emisiuni acolo care sa ma dea pe spate. ce ar insemna acum ca marile trusturi(MediaPro, Dogan, Realitatea etc)sa solicie pachete separate ptr posturile lor TV...as da 24 lei pe luna abonament de baza + alti 20 - 30 lei pe luna ptr extraoptiuni...ca sa vad ce, propaganda electorala de la Antena 3, invitatii care se tot repeta la Capatos ori poantele cu conotatii (tran)sexuale ale lui Bendeac!?
  • Aurache Aurache
    imi place de RCS&RDS sa nu le dea nici un leu de la ei dar nici de la noi
  • razvan razvan
    mi se pare incredibil felul in care continua povestea asta... dupa ce ca audienta se duce pe zi ce trece si, automat, banii din publicitate, intactul tot nu vrea sa renunte la aceste pretentii. trebuie sa fii usor masochist sa continui sa-ti dai cu stingu' in dreptu' si sa nu te doara. insa, orice s-ar intimpla, sint curios ce se va intimpla cu ceilalti distribuitori, urmeaza si ei la rind? :)
  • Costin Costin
    Antenelor, ce se intampla? Va este cumva teama, ca nu o sa va vrea nimeni pentru 3 lei pe luna? Nu sunteti convinsi ca vor da oamenii 3 lei in plus, ca sa va vada propaganda?
    Foarte amuzant ... :))))
  • vaisamar vaisamar
    Bravo RDS&RCS =)
  • Andrei Andrei
    Singura solutie de bun simt este aceasta grupare in pachet separat. RCS sa-si opreasca costurile operationale iar intact sa-si puna adaos cat doreste.
  • Florin Florin
    eu nu vreau sa cotizez la USL pardon la ANTENE.
  • andrei andrei
    Nu m-am abonat la alte programe de calitate si m-as abona pentru Intact.
  • andrei andrei
    Astia de la Intact ar trebui sa se multumeasca si cu atat. Maine poimaine o sa le scoata antenele si dupa cablu analogic. Sa le scoata , dar sa-mi bage Antena2.
  • dave88_ady dave88_ady
    un pachet separat ar fi cea mai buna decizie, doar ca celor de la Intact le este teama ca din cei 1,5 mil de abonati digi nici 20% nu s-ar abona si la pachetul intact.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Intact ar trebui sa accepte ca RCS@RDS sa transmita ca si pina acum programele Antenelor în sistem DTH...in interesul telespectatorilor si al celor de la Intact, carora le-au scazut simtitor audienta, in ultima saptamina...

Trimite un comentariu

sus