Skip to main content

A apărut revista auto gratuită motorXpert

 

S-a lansat motorXpert, revista auto gratuită, care cuprinde informaţii practice la zi, dedicată utilizatorii activi de automobile.

Publicitate

Publicaţia prezintă informaţii despre piaţa automobilelor noi şi second hand, un adevărat ghid care oferă sfaturi folositoare în utilizarea de zi cu zi a automobilului şi ajută clienţii în luarea unor decizii de cumpărare.

Noua revistă este lunară, cu un tiraj de 50.000 de exemplare şi este prezentă în reţeaua de benzinării Lukoil din Bucureşti şi Ilfov şi
la alţi parteneri.

Publisherul revistei este Florin Micu.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    http://issuu.com/motorxpert/docs/nr.0_aprilie_2012
  • Carmultimedia Carmultimedia
    Este doar tiparita , nu exista si varinata online? Cred ca in ziua de azi, orice aparitie tiparita ar trebui sa aibe si o versiune online
  • Anvelope Anvelope
    Pentru cei care nu detin o masina si vor sa se informeze? ... In plus Lukoil e una dintre benzinariile la care nu alimentez.
  • Bogdan Bogdan
    Diferenta dintre cele doua reviste si motorXpert, atat editorial, cat si marketing e destul de mare. Nu ai decat sa te convingi singur :)
  • Dan Dan
    Au mai fost 2 reviste de genul asta pe piata. Ambele s-au inchis. Este greu sa susti financiara o revista gratuita, mai ales la tirajul specificat mai sus.
  • Bogdan Bogdan
    Acum ai un motiv macar sa opresti, chiar daca nu ai plan sa alimentezi :)
  • kiko kiko
    pacat... as fi citit-o, dar nu opresc niciodata la lukoil...

Trimite un comentariu

sus