Skip to main content

Stelian Tănase, în direct la PaginademediaTV

 

Stelian Tănase a fost în direct pe 2 aprilie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă în direct din studioul LTV. Realizator al unor emisiuni ca Tănase şi Dinescu, 3x3 sau Bucureşti Strict Secret, jurnalistul şi scriitorul Stelian Tănase a fost în studioul PaginademediaTV pentru o discuţie despre cariera de realizator TV, despre presă, despre televiziune, despre media în general. Din emisiunile trecute:

Publicitate

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24), Adelin Petrişor şi Mircea Radu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mishu mishu
    nu stiu de ce...dat intotdeauna stelian tanase mi s-a parut greu de cap...incet la minte.

    in fiecare emisiune cu dinescu mi se face mie jena cand nu se prinde la nimic din ce zice partenerul lui de dialog.
  • Ibrail Ibrail
    Slabut,foarte slabut interviul ! Nu ati pus nici o intrebare incomoda si l-ati lasat sa spune numai ce i-a convenit. Si cate intrebari incomode puteati sa gasiti pentru individ !?
  • droopy droopy
    de ce sa ii iei interviu lu stelian tanase? e ca si cum ai face emisiune cu o tata iesita la poarta cu strachina de seminte langa ea. Radio Santz, pe bune.....
  • C C
    Ma intreb cu ce as putea fi momit, mituit sau torturat sa vad acest interviu :lol:
  • luhyj luhyj
    complet neinteresant, nu o sa dau clic pe butonul play.
  • simona simona
    Asta punea lanterna in ochi la concerte rock pe vremea lui Ceausescu cu militienii langa el. Ii punea pe toti sa stea jos cu forta ca la congresele abuziv impuscatului.
    E plina tara de impostori.
  • Behemoth Behemoth
    Exista si un fan club al lui Stelian Tanase, pe Facebook, o pagina care se numeste Spune-i PA lui Stelica. Extraordinar om!

Trimite un comentariu

sus