Skip to main content

The Voice a reuşit să bată Britain’s Got Talent. Audienţa: aproape zece milioane

 

The Voice, emisiune difuzată de BBC1, a reuşit să bată pentru prima oară Britain’s Got Talent, emisiune difuzată de ITV1, în ziua de sâmbătă, când emisiunea a atins cele mai mari audienţe de până acum.

Publicitate

The Voice a astras 9.54 milioane de telespectatori între orele 19 00 - 20 20 şi a bătut Britain’s Got Talent, care a atras 9.1 milioane de telespectatori între orele 20 00 - 21 15 . A fost pentru prima oară când The Voice a avut o audienţă medie mai mare decât competiţia.

Ratingul emisiunii The Voice a crescut a doua săptămână la rând de la 9 milioane cu o săptămână înainte şi de la 8.4 milioane la premiera de pe 24 Martie.

Britain’s Got Talent a scăzut de la 10.4 milioane în săptămâna precedentă şi de la 9.87 milioane la premiera celui de-al 6-lea sezon.

După ora 20.00, când cele două emisiuni s-au bătut pe acelaşi segment orar, The Voice a atras 10 milioane de telespectatori faţă de Britain’s Got Talent cu 6.4 milioane.

The Voice a avut un vârf de cinci minute în care emisiunea a fost urmărită de 10,68 milioane de telespectatori.

Lupta de sâmbătă seara a show-urilor a devenit princialul motiv de rivalitate între cele două canale, mai ales de când ITV a mutat mai târziu Britain's Got Talent, astfel încât să intre pe acelaşi interval orar cu The Voice.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus