Skip to main content

TV Paprika s-a lansat în reţeaua operatorului RCS & RDS

 

TV Paprika s-a lansat în reţeaua RCS & RDS. Postul poate fi urmarit in pachetele de televiziune analogică şi digitală prin cablu, oferite de operatorul de telecomunicatii.

Publicitate

Prin intermediul acestui parteneriat, RCS & RDS aduce unui numar de peste 3 milioane de telespectatori din România, o serie nouă de programe TV cu un conţinut gastronomic.

  • Postul TV însumează 6 milioane de abonaţi în cele patru teritorii din Europa în care este transmis: Ungaria, România, Cehia şi Slovacia, potrivit reprezentanţilor Paprika.
  • TV Paprika este deţinut şi operat în totalitate de Chello Central Europe, parte a Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global, Inc. şi a intrat pe piaţa din România în anul 2008.

Celelalte canale TV din portofoliul Chello Central Europe care emit în reţeaua RCS & RDS sunt: Minimax, Romantica, Zone Reality, Bloomberg şi CCTV News.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Despre Chello Central Europe

  • Chello Central Europe este un furnizor de conţinut din Europa Centrala.
  • Portofoliul curent de televiziuni din Romania include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel si Food Network. Compania are, de asemenea, un joint-venture cu MGM Channel.
  • În afara de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează AT Media şi Mojo Productions, un studio de productie full service pentru televiziunile locale si internationale din regiune.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicolas Nicolas
    De ce nu introduc in grila de programe programul MGM un program de filme vechi si foarte bune si ne bag pe gat tot felul de programe de exemplu ar putea sa il inlocuiasca cu TV 1000 tot de filme
  • geo geo
    Pe DIGI TV nu il gasesc vreau sa stiu pe ce frecventa satelit
  • Robert Robert
    Cred ca merge pe doua luni de cand e retransmis in reteaua RCS-RDS, atat in grila digitala cat si in cea analogica.
    E deja postul preferat de mama.

Trimite un comentariu

sus