Skip to main content

TVR1 difuzează două ore de Jurnal matinal

 

Lavinia Adam se întoarce, alături de Radu Tudor, la Jurnalul matinal, difuzat şi de TVR INFO şi TVRi. Jurnalul matinal al TVR 1 îşi măreşte spaţiul de emisie la două ore, de la 7.00 la 9.00, fiind transmis simultan şi de TVR INFO şi de TVR Internaţional, de luni până vineri.

Publicitate

Jurnalul matinal va aduce telespectatorilor, ca şi până acum, informaţii privind cele mai importante evenimente petrecute în timpul nopţii, oferindu-le, totodată, şi o agendă a zilei care începe.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

O noutate a Jurnalului matinal va fi rubrica „Revista presei”, pe care cei doi prezentatori o vor face în fiecare dimineaţă.
Tudor Călin Zarojanu va aduce şi de acum încolo argumente pentru lectură, la rubrica „De ce aş citi”, Sabrina Manoliu va anunţa previziunile meteorologilor, Marina Neagu vine cu primele ştiri din sport, iar Albertina Ionescu ne va pune la curent, vinerea, cu ultimele tendinţe de „Life & Style”.

După ora 9.00, Radu Tudor continuă cu ştiri din toate regiunile ţării, la Tur de orizont, la TVR INFO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    mai bine o jumatate de ora de stiri si in rest ceva haios, usor, digerabil, cat iti faci dus si-ti bei cafeaua dimineata.doua ore dimi doua ore seara,nici nu se intampla atatea stiri cat sa umpli 4 ore! ce de reluari or sa fie, citite cu alte voci.sunt canale consacrate de stiri nu ai cum sa vii dupa atatia ani si sa crezi ca poti face altceva care sa trozneasca!o revista presei ar fi salutara dar daca va fi citita si necomentata intr-o cheie macar usor umoristica, va fi o lectura anosta.dar anosti sunt toti cei care hotarasc destinele tvr.barem fata are chip frumos si pare ca zambeste cu usurinta si baiatul are tot ce-i trebuie...a remarcat cineva cate schimbari se fac cu prezentatorii si emisiunile in tvr?cum mai nimic nu dureaza?de cand e esca pe sticla la protv?sau berecleanca la antena1?sau topeasca la primatv?oamenii au obiceiuri si alti manageri s-au prins de mult de chestia asta.oamenii au simpatii,schimbarile dese merg la celulare si computere nu la emisiuni si oameni.poate cineva sa-mi spuna de ce au fost indepartati de la stiri?
  • adi m adi m
    Imi place Lavinia Adam, as vedea-o la stirile de seara. Dar Sabrina manoliu cand isi ia zborul cu al ei parinte din TVR? probabil niciodata!

Trimite un comentariu

sus