Skip to main content

22 mai: Liga Campionilor nu mai străluceşte la TVR

 

AUDIENŢA LICENŢA CHAMPIONS LEAGUE LA TVR. Finala UEFA Champions League dintre Bayern München şi Chelsea a strâns în faţa televizoarelor doar 921.000 de telespectatori. Deşi a fost lider de piaţă pe toate tipurile de public, TVR nu a reuşit să atingă performanţele obţinute de Pro TV în anii când transmitea turneul final, scrie Adevărul.

Publicitate

Mai mult, este prima oară în ultimii ani când la finala UEFA Champions League se uită mai puţin de un milion de telespectatori. Cel mai bun an pentru Liga Campionilor a fost 2009, când drepturile erau la Pro TV a avut, în medie, 1,5 milioane de telespectatori.
Liga Campionilor nu mai străluceşte la TVR


DIGI 24, PRIN ŢARĂ CU CARAVANA. În perioada 21 mai - 7 iunie o redacţie de ştiri mobilă Caravana Digi24, intitulată Alege la Digi24, şi condusă de Cosmin Prelipceanu va transmismite din teritoriu pentru emisiunea Jurnalul de Noapte de la Digi 24, scrie Evenimentul zilei. Cravana va trece prin Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Sibiu, Braşov, Piteşti şi Craiova.

“Ne interesează motivele practice pentru care românii merg la vot. Ce probleme au şi cum vor să şi le rezolve. Pe de altă parte, vrem să-i confruntăm pe candidaţi cu dorinţele alegătorilor lor şi le vom cere să ne spună care sunt rezolvările pe care le propun”, a declarat Cosmin Prelipceanu.
Digi24 pleacă prin ţară pe timpul campaniei electorale


BOX PE MAGAZINUL COCOR. Meciul de box dintre Lucian Bute şi Carl Froch va fi transmis live, sâmbătă, pe media faţada magazinului Cocor, potrivit DailyBusiness.ro.

Sportivul român Lucian Bute îşi pune pentru a zecea oară în joc centura mondială, confruntându-se cu englezul Froch, la el acasă, pe Capital Arena din Nottingham, gala începând la ora 21.30, ora României.
Meciul de box Lucian Bute - Carl Froch, pe fatada magazinului Cocor


DECLINUL FACEBOOK PE BURSĂ. Scăderea acţiunilor Facebook s-a accelerat la peste 10% la scurt timp de la deschiderea şedinţei bursiere din SUA, deşi piaţa americană a început şedinţa în urcare, după declinul puternic de săptămâna precedentă, potrivit Mediafax.

Acţiunile Facebook se aflau în scădere cu 13,7% (16:54, ora României), la 33 dolari, după ce au deschis tranzacţiile în scădere cu 4,45%, la 36,53 dolari, comparativ cu închiderea de vineri, de 38,23 dolari.
Scăderea acţiunilor Facebook s-a accelerat la peste 10%


TOTALPR GESTIONEAZĂ HORNBACH. Agenţia de comunicare TotalPR va oferi servicii de relaţii publice şi management de evenimente pentru Hornbach România, una dintre principalele reţele de bricolaj de pe piaţa locală şi europeană, potrivit Wall-Street.ro.

Contractul este valabil pe o perioadă de un an, iar campania de comunicare va fi lansată începând cu această lună. TotalPR va furniza astfel servicii de consultanţă, media relations şi management de evenimente.
TotalPR comunica pentru Hornbach


FACEBOOK, PE PRIMA PAGINĂ A ZIARELOR. Aproape toate publicaţiile din SUA acoperă pe prima pagina căderea puternică a acţiunilor Facebook pe Nasdaq. Printre publicaţiile care scriu despre compania lui Mark Zuckerberg se numără TMZ, CNN sau Gizmodo, conform Wall-Street.ro.
Obsesie naţională: Prăbuşirea Facebook pe bursă isterizează presa din SUA


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    si-a luat-o fb tare de tot cu listarea la byrsa!

Trimite un comentariu

sus