Skip to main content

Andreea Esca prezintă ştirile de mâine de pe National Arena

 

Andreea Esca va prezenta ştirile de mâine de la ora 19.00 direct de pe National Arena, unde va fi jucată şi finala Atletico Madrid - Athletic Bilbao.

Publicitate

Andreea Esca: “Miercuri seara pentru România este seara fotbalului de înaltă clasă şi ziua în care ţara noastră va demonstra că este în stare să găzduiască şi să organizeze un eveniment de talie mondiala. Aşa că am considerat o idee foarte bună să acopăr acest subiect de la faţa locului"

Pe National Arena se vor mai afla corespondentul Ştirilor Pro TV Lavinia Petrea, Cristian Leonte, prezentatorul Ştirilor Nopţii şi Ioana Cosma, prezentator sport.ro. Ei vor transmite ştiri de la faţa locului, în timp ce alţi corespondenţi ai Ştirilor ProTV, printre care Cătălin Radu Tănase, Andreea Marinescu, Irina Gologan, Paul Angelescu, Ovidiu Oanţă şi Ramona Pauleanu se vor afla în Centrul Vechi al Bucureştiului, în zona celor două tabere ale suporterilor.

Un elicopter al Ştirilor Pro TV va survola Bucureştiul şi va urmări de sus drumul echipelor spre stadion.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anti si pro tv anti si pro tv
    alex sa nu uitam carvana PROTV (2000 parca, nu mai stiu sigur), cand s-au "adunat" in Pache peste 30 de tiruri, care s-au incarcat din Pro cu ajutoare pentru sinistrati...Aceea filmare stiu ca a fost si din elicopter, de se vedeau tirurile intr-o coloana interminabila...
  • cactuss cactuss
    bahmuteanco, ceea ce fac cei de la ProTv, se numeste entertainment. Stiu ca esti o antenista de-a lui Felix infiltrata sub acoperire sa spui mereu numai tampenii si ineptii. Uite, o sa-ti enumar cateva statii de televiziune din occident care fac la fel precum ProTv: RTL (Germania) Pro7 (Germania) Sat1 (Germania) ITV1,2,3,4 (Marea Britanie) BBC & BBCONE (Marea Britanie) Sky (Marea Britanie) Canale 4, 5 (Italia) Italia 1 (Italia) M6 (Franta) TF 1,2,3 (Franta) si asa mai departe...
  • Cipri Cipri
    Frumoasa initiativa !
  • alex alex
    numai de dragul cronologiei, primul care a facut ceva de genul asta a fost Ciutacu, acum 1 an, emisiune live de pe podul Basarab (filmari din elicopter si tot)
  • Alexandra Alexandra
    In sfarsit intram si noi in rand cu lumea :))
  • bahmuteanca bahmuteanca
    propun ca Masterchef sa aiba o emisiune speciala pe NationalArena, sa le faca de mincare la jucatori, Distractis sa faca show acolo inainte de a incepe meciul, Romanii au talent sa se manifeste tot acolo in pauza, iar la final tot de pe NationalArena sa vedem Ce se intimpla doctore...cu informatii despre oblojitii din cele doua tabere...invitat special Sorin Oprescu. astia de la Pro au acaparat finala, mi-e sila de ei...
  • andrei andrei
    Transmit stirile de pe NATIONAL ARENA pentru ca tot PRO TV-ul o sa transmita si finala. Iar 70 % din stiri vor avea legatura cu meciul de miercuri. Stiri la cald.
  • kiko kiko
    aaaaa... citisem ca andreea esca va prezenta stirile national tv si ma intrebam ce naiba???? :))))
  • Horea Horea
    Azi , maine, o sa transmita stirile de pe Arcul de triumf!
    Ce-au Stirile cu ... fotbalul?
  • Synned Synned
    nice!

Trimite un comentariu

sus