Skip to main content

Angajaţii Adevărul Holding, obligaţi să facă rapoarte săptămânale de activitate

 

Publicitate

Şefii Adevărul Holding, grupul deţinut de Dinu Patriciu, sunt obligaţi ca în fiecare vineri să trimită la resurse umane un raport detaliat al activităţii lor din săptămâna care a trecut.

În caz contrar, li se taie 10% din salariu.

Comunicarea a fost trimisă astăzi şi îi vizează pe toţi directorii, directorii adjuncti de divizii, departamente, redactori-şefi, redactori-şefi adjuncţi, şefi de secţie, de birou, şefi de proiect.

PETER IMRE DESPRE RAPOARTE. Contactat de Paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding a declarat că şefii "au făcut rapoarte şi până acum. Acum doar li s-a mai atras atenţia că trebuie să le facă."

De ce? "Ca să se ştie ce se întâmplă în companie într-o săptămână", a declarat Imre pentru Paginademedia.ro. "Nu cred că există o companie în care să nu se facă rapoarte săptămânal", a adăugat Peter Imre.

Cei care nu trimit raportul săptămânal de activitate vor fi penalizaţi cu 10% din salariu.

Ce trebuie să conţină raportul de activitate: Proiectul săptămânii, realizările săptămânii, planurile de acţiune pentru săptămâna viitoare, Planul de călătorii/ deplasări (inclusiv meeting-uri outside), Concedii de odihnă.

Mesajul integral, în continuare:

Bună ziua tuturor,

Începând cu data de 1 iunie 2012 (vineri), toţi directorii, directorii adjuncti de divizii, departamente, redactori-şefi, redactori-şefi adjuncţi, şefi de secţie, de birou, şefi de proiect sunt obligaţi să redacteze şi să trimită raportul săptămânal de activitate care va cuprinde obligatoriu elementele din modelul atasat. Cei care nu trimit raportul de activitate săptămânal vor fi penalizaţi cu 10% din salariu, pentru fiecare raport neîntocmit.

Rapoartele se vor trimite în fiecare vineri, până în ora 15:00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petrica petrica
    Atat poate mintea odihnita a lui Imre. Mare manager, mare companie!
  • edi edi
    10% din tot salariu de fiecare data sau daca a luat o penalizare deja 10% din ce a ramas?
  • Florin Iaru Florin Iaru
    Care salariu?
  • reporter reporter
    toți directorii, directorii adjuncti de divizii, departamente, redactori-șefi, redactori-șefi adjuncți, șefi de secție, de birou, șefi de proiect, adică toți... :)
  • kiko kiko
    pai ori sefii, ori angajatii vor fi obligati sa faca rapoarte?
  • Kius Kius
    Asta e semnul ca organizatia se afla in faza terminala si managementul simte cum ii fuge pamantul de sub picioare.
  • reporter reporter
    Hi-hi-hi... a mai greșit cartianu acu' câteva luni și a trimis la toată redacția raportul lui săptămânal. Cine le corecteză oare și cine dă notele? Presupun că vor fi peste 200 de rapoarte - oare se va înființa un departament special pentru citit și notat elucubrațiile respective? Partea bună e că dacă rapoartele conțin mai multe lucruri decât cele descrise în fișa postului, oamenii vor trebui recompensați. Hi-Hi-Hi, a cui o fi fost această idee măreață, seamănă cumva a proiect special sau mi se pare mie?

Trimite un comentariu

sus