Skip to main content

MIŞCARE SURPRIZĂ. Răzvan Corneţeanu candidează la primărie

 

Publicitate

EXCLUSIV. Răzvan Corneţeanu, fostul director general al Adevărul Holding, candidează la primărie. Este vorba de primăria comunei Tărtăşeşti, localitate din judeţul Dâmboviţa în care locuieşte, în prezent, managerul care a construit trustul lui Dinu Patriciu.

Corneţeanu (în prezent consultant media pentru companii din Rusia, Belarus şi Ucraina) candidează ca independent, într-o comună de 2.200 de locuinţe, în care zece oameni se luptă pentru postul de primar.

Paginademedia.ro vă prezintă în exclusivitate mai multe detalii despre candidatura lui Corneţeanu, obiectivele de campanie şi imagini cu flyerele de campanie.

Candidatura a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de reprezentanţii Primăriei Tărtăşeşti.

De ce candidează:

“Acolo locuiesc, este normal să încerci să faci bine în jurul tău”, a declarat Răzvan Corneţeanu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

De ce în calitate de independent?

“Aşa am fost întotdeana”, spune Corneţeanu pentru Paginademedia.ro.

Va reveni în media din România?

“Da. Mă uit după proiecte interesante şi serioase în România. Dacă voi identifica astfel de proiecte, mă voi implica”, a mai spus Corneţeanu, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Aproximativ 4.000 de votanţi au de ales între zece candidaţi la primăria Tărtăşeşti. Iată lista lor:

Lista candidaţilor din Primăria Tărtăşeşti:

Corneţeanu Răzvan Cătălin – independent
Costache Ionel Cristian – PDL (actualul primar)
Rusu Ion – PSD
Cristea Constantin – PNL
Ghiţă Marin – UNPR
Bănescu Constantin – PRM
Ionescu Constantin – PPDD
Mircea Petrescu – independent
Badea Constantin – independent
Buciumelu Ilie – independent

Obiectivele lui Răzvan Corneţeanu, aşa cum sunt publicate pe un flyer al campaniei:

Transport public către Bucureşti şi Târgovişte.

Reţea de apă şi canalizare în Bâldana, Gulia şi Tărtăşeşti.

Televiziune şi internet prin cablu în toată comuna.

Introducerea internetului în locurile circulate şi repunerea în funcţione a posturilor telefonice Romtelecom.

Renovarea căminului cultural.

Înfiinţarea unui chioşc de ziare şi a unei frizerii cu preţuri acceptabile.

Piaţă zilnică, unde să vă puteţi vinde produsele şi cumpăra cele necesare.

Noi locuri de muncă prin înfiinţarea unui parc industrial pe raza comunei.

Deschiderea unui magazin universal şi organizarea unui târg săptămânal.

Asistenţă pentru cei care vor să înfiinţeze asociaţii şi firme şi să acceseze fonduri europene.

Urgentarea rezolvării problemelor legate de retrocedarea proprietăţilor agricole.

Colaborarea exemplară cu Poliţia, măsuri drastice şi concrete pentru supravegherea şi paza comunei în vederea descurajării hoţilor, a furturilor din gospodării şi din avutul public.

SATUL NATAL AL LUI NĂSTASE: Comuna Tărtăşeşti este un nume cunoscut în politica românească. Fostul premier Adrian Năstase a copilărit în Tărtăşeşti. Tot în Tărtăşeşti s-a născut şi “guru” Gregorian Bivolaru.

Răzvan Corneţeanu a fost cel care a pus bazele trustului Adevărul Holding, după plecarea de la Ringier. Până în urmă cu doi ani, a fost director general al grupului deţinut de Dinu Patriciu. A plecat chiar de 1 aprilie, după o şedinţă furtunoasă, pe care Paginademedia.ro a relatat-o pe larg, aici.

În prezent, are în derulare contracte de consultanţă media unor clienţi internaţionali, în Ucraina, Rusia şi Belarus.

Flyerul de campanie, intrat în posesia Paginademedia.ro:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Harcea Porcan Harcea Porcan
    "Mă uit după proiecte interesante și serioase în România. Dacă voi identifica astfel de proiecte, mă voi implica”, a spus Cornețeanu. Atat il duce capul, daca nu e un proiect deja cu bani, el nu stie sa conceapa unul.
  • adversar adversar
    Intre destepti nu s-ar fi dus sa-si arate valoarea.....tipic lui! Dar sa vedem cum ii va pedepsi pe aia care nu-l vor vota sin din cauza carora va pierde. Ups, el nu stie sa piarda! HAHA
    Noi te asteptam, oriunde vei visa tu sa te intorci.
  • irina irina
    Ma numesc Irina, m-am nascut si am copilarit in Tartasesti.Dupa o perioata de 23 de ani in care la carma primariei a fost acelas candidat, fara adversar,cred ca a venit timpul pt o schimbare.Insa exista un ''dar'', nu vad aceasta schimbare in conditiile in care pt o galeata si un tricou, sau mai nou pt. 300 ron, locuitorii din acest sat isi dau votul.Pana acum o saptamana nu aveam nici o informatie despre Razvan Cornateanu, insa am citit un pliant electoral care m-a convins.Nu te cunosc oamenii, aici vei avea de pierdut.Eu iti tin pumnii, si te asigur ca familia mea te v-a vota.
  • Ioana Banana Ioana Banana
    Foarte tare, Razvane. Sunt alaturi de tine.

    Fost angajat Adevarul.
  • sile sile
    sa mor daca nu e asa, si fontul parca e acelasi, nu mai vb de nuanta de albastru !!!
  • daiana daiana
    nici macar nu il cheama asa...te bagi si tu in seama precum lenjeria in...
  • Giovani Giovani
    Alo tipografia Adevarul? Iar ati baut cerneala simpaticilor?
  • andreea andreea
    succes!
  • burtea_sandu burtea_sandu
    La mai mare. Multa putere de munca shi sanatate. Sa ajungetzi primar si reabilitatzi Tartasheshti-ul. Cand am pus bazele ziarului shi tipografiei din Targovishte am vizitat comuna. Frumoasa shi cu oameni gospodari.
  • Angajatii din tipografiile Adevarul Angajatii din tipografiile Adevarul
    Sa nu uiti si de noi, angajatii din tipografiile Adevarul ! Si noi suntem neplatiti de 2 luni. Ne putem face utili: ciordim cerneala tipografica si marcam ulitele din sat (ne poti concesiona si parcarea din fata birtului, sa tragem cateva dungi sa taxam carutasii cu ora). Iti putem aduce de asemenea ceva role de hartie dosite de noi de pe vremea raposatului ADS, le taiem cu cutterul si le punem la wc-urile publice pe care sigur o sa le infiintezi in sat. Pe Borcan poti sa-l pui taxator. Pe shrek vamesh, ca el vamuieshte bine. Promitem ca daca faci asta pentru noi, iti vom intona in fiecare dimineata "Ziua, seara, dimineata, pentru Cornete imi dau viata".
  • atent atent
    As zice bravo daca plateste Conu' Dinu. Altfel, zic grandomanie. Ideile lui de holding nu-i apartin, dar el a gasit fraierul.
  • Alex Alex
    Se duce ca să-i jupoaie și pe aia :)) GG Cornățeneee
  • laptareasa laptareasa
    Multa bafta Razvan ! Sunt alaturi de tine si de echipa ta......
  • kiko kiko
    @AndreiP: Pe DN 71, prima localitate, pe stanga, dupa padurea Vlasia, inspre Targoviste. Corect? Acum ca am stabilit ca am ceva habar, te rog sa-mi spui ce te-a deranjat la comentariul meu:
    1. ca am presupus ca exista minoritati in sat?
    2. sau ca ultimul lucru de care au nevoie localnicii e internet, frizerie sau transformatoare electrice pe care sa le valorifice minoritatile?

    Daca vrei sa dezvoltam problema, astept sa treci pe la mine. Casa e portocalie, a 7-a pe dreapta, cum treci de giratoriul din tartasesti, in sensul spre Targoviste. In cazul in care nu raspunde cineva, arunca cu o piatra in unul din geamurile dinspre drum
  • Andreea Andreea
    Foarte tare. Daca alegatorii vor fi inspirati si il vor alege pe Razvan Corneteanu, cu siguranta va fi singurul primar care is va respecta programul de campanie. Omul asta este facut sa managerieze exemplar orice isi propune.

Trimite un comentariu

sus