Skip to main content

CAMPANIE: SMS de doi euro pentru secţia de oncopediatrie Fundeni

 

Un SMS de doi euro poate contribui la dezvoltarea secţiei de oncopedriatrie de la Spitalul Fundeni. Campania “Cursa vieţii trebuie să continue” este destinată diagnosticării corecte a leucemiei la copii şi tineri şi se derulează până pe 30 mai.

Publicitate

Mecanismul campaniei este simplu: un SMS la numărul 890.

Clipul de promovare

Alte detalii despre campanie (via WebPR):

Campania este derulată de Star Storage, împreună cu Asociatia Noi Orizonturi Familia.

Cursa Vietii trebuie sa continue este dedicata strangerii de fonduri pentru diagnosticarea corecta a leucemiei la copii si adolescenti si pentru depistarea din timp a infectiilor la pacientii imunodeprimati / transplantati, prin procurarea de aparatura medicala performanta in laboratoarele de genetica moleculara.

Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage:

“Ne-am propus sa strangem suma de 150.000 EUR necesara pentru achizitionarea unor componente esentiale de ultima generatie si a unor reactivi specifici necesari pentru un laborator performant, absolut vital pentru diagnosticarea in profunzime si tratarea corecta a acestor bolnavi."

Cristina Stefanut, Vicepresedinte Asociatia Noi Orizonturi Familia:

“In Romania, sunt inregistrati peste 5000 de copii si adolescenti cu leucemie si alte tipuri de cancer, iar anual sunt diagnosticate peste 500 de cazuri noi. Multi dintre acesti pacienti provin din medii defavorizate social. Strategia actuala privind abordarea leucemiei la copii si adolescenti, impune in primul rand un diagnostic corect si in profunzime, o investigatie amanuntita a factorilor genetici implicati, urmate de un tratament individualizat si urmarirea indeaproape a raspunsului la tratament.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus