Skip to main content

CÂT DE JOS SE POATE? O mostră de Jeg TV

 

Publicitate

DEGRADARE. Cât de jos se poate ajunge pe micul ecran? O ceartă ca la uşa cortului, presărată cu invective, acuzaţii, ţipete şi ameninţări s-a derulat zilele trecute, undeva după miezul nopţii.

Secvenţele care urmează nu au fost surprinse pe un post din coada clasamentului, ci pe televiziunea nr 2 din România. Un Show Păcătos (Antena 1), care şi-a obişnuit telespectatorii cu un anumit discurs TV, şi a depăşit într-una din serile trecute, propriile limite de jos.

În circul dezgustător de pe ecran, protagoniştii nici nu mai contează. Aceiaşi din fauna show-ului. (Unul dintre invitaţi apăruse, mai devreme, la Acces Direct, unde făcuse un show asemănător, dar la ore accesibile minorilor). Minute bune însă, au împroşcat pe ecran cu zoaie, sub ochii moderatorului Dan Capatos care, într-un târziu, a băgat publicitate.

Filmul a fost semnalat de un cititor al site-ului, la rubrica PaginaTAdemedia.

Le cerem scuze cititorilor pentru secvenţele care urmează, dar reproducerea lor era necesară pentru a ilustra gradul de decădere din audiovizualul românesc.

[jwplayer mediaid="49109"]

După publicarea acesttui articol, un alt cititor a postat într-un comentariu un link cu un alt moment al aceleiaşi ediţii a emisiunii Un show păcătos, care a avut loc înaintea celui prezentat mai sus. Cu scuzele de rigoare, îl prezentăm în continuare pentru a ilustra gradul de degradare a emisiunilor TV.

Scandal la emisiunea lui Capatos

Ai văzut vreo gafă? Vreun titlu ieşit din comun? Vreo reclamă remarcabilă? Intră în rubrica PaginaTAdemedia şi spune-ne despre ce este vorba!

Autor: digital4 magdadigital4.ro
viewscnt

Comentarii

  • greenitalia greenitalia
    Astia sunt jurnalistii din Romania, ce sa facem?
  • Al Forno Al Forno
    Ce fac unii pentru o amarata de audienta !
  • Delcamag Delcamag
    Salutare, cam asta e ceea ce avem noi pe televizoare. ! UN SHOW!!!
  • jim jim
    paul S sarcu , zice de tigani ca etc etc , da da urat om rau de ce ? sa plece putin prin Europa sa vada el cu ochii lui ce fac fratii lui din tara asta (romanii) dupa care o sa si de a seama ca totusi strainii au mare dreptate referitor la asta , eu am fost si am vazut si nu mi venea sa cred , din pacate asta este adevaru
  • jim jim
    daca asta va place fratilor , asta va caracterizeaza , pe toti care se uita la asa ceva , doamne doamne , jaleeeee fratilor jaleeee
  • jim jim
    Ce sa faci asta , este Natia asta , ( amatorii se ridica ) , profesionistii stau acasa , nici macar OTV nu are asa o emisiune , emisiunea celor fara cultura , vai de capu romanilor mama mama asta e secolu XXI , bravo da ti mai departe Nicaieri in lume nu vezi asa ceva nici in Albania sau Bulgaria care oricum sunt inaintea noastra cu mult ca cultura , sa auzim de bine odata si odata , cine stie ..........))))
  • kiko kiko
    amenzile ar trebui sa fie mai mari cu 50 la suta decit incasarile din publicitate. abia atunci lucrurile vor intra in normal.
  • paul S paul S
    Ei, Petrisor, e colega voastra, jurnalista.
    Tiganilor care fac prapad prin strainezia, "jurnalistii" le spun "romani".
    Chiar Antenele, la stiri, vorbeau despre "romanii care cersesc in Londra".
    In acelasi registru antidiscriminare si fata asta e jurnalista, la fel ca voi toti.
    Astia sunt jurnalistii din Romania, ce sa facem?
    Sunt (sunteti) niste retardati, niste mahalagii, niste penali.
    La fel cum toti romanii sunt hoti si cersetori.

    Simtiti derapajul logic, deontologilor cu creier spalat?
  • Tataee Tataee
    pot sa pun pariu ca te-ai uita non-stop la un canal care ar da decapitari. democratie nu inseamna ce face antena 1.
  • Tataee Tataee
    ioano, din ce stiu eu, pro tv face audiente bune cu masterchef, romanii au talent, nu cu jegosenii antenistice. asa ca las-o mai usor cu audientele.
  • Georgiana Georgiana
    Degradare A emisiunilor, nu grad AL emisiunilor. E scris corect.
  • siberia siberia
    Capatos is the best!! cui nu-i place sa nu se uite!
  • vendetta vendetta
    Hai sa fim seriosi, nu Voiculescu poate fi considerat vinovat pentru limbajul unora sau altora.
  • despina despina
    ...pentru ca cna nu a nici un motiv pentru a interveni. Pana la urma este o emisiune difuzata dupa miezul noptii. Este o emisiune "in direct"...nu poti tocmi invitatii sa vorbeasca si sa se comporte exact cum vrei tu, asa cum se procedeaza la alte televiziuni. Este o aberatie...unde mai este libertatea presei?
  • Madălina Madălina
    Vreți lături aveți lături. Cine vă pune să vă uitați la genul asta de circ? Probabil că C.N.A nu vede , nu aude și mai rău, nu vorbește. Cu circ ieftin și cu făcături ca la Realitatea tv cu furtuna de nisip făcute de reporteri de doi lei care nu au curaj să spună șefilor că au pierdut o știre și au recuperat-o de la Rtv presa tinde să nu mai aibă nicio credibilitate.Ore cine e de vină?
    Cred că răspunsul este simplu NOI.

Trimite un comentariu

sus