Skip to main content

Digi, oficial fără Antene în grila de programe

 


Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea venită din partea RCS&RDS referitoare la ieşirea din grila DTH a operatorului Digi a posturilor Antena Group.

CNA le-a lăsat celor de la RCS&RDS şi Antena Group un răgaz de aproape 30 de zile pentru a se înţelege asupra retransmisiei prin DTH a posturilor Antena Group. Dar fără niciun rezultat.

"Acum daca n-aţi ajuns la nicio înţelegere, trece şi luna,  n-avem ce face, trebuie să aprobăm modificarea", a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

În urmă cu câteva săptămâni, Antena Group a retras operatorului Digi  dreptul de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi GSP TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Motivul invocat de compania de cablu a fost că Antena Group îi cerea o sumă prea mare pentru drepturile de retransmisie: 7 milioane de euro.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana B Ioana B
    Nu. Eu aş plăti pentru nişte ştiri OBIECTIVE, concept care începe să dispară din mass media românească. Pe paginademedia.ro n-a existat niciodată.
  • Tataee Tataee
    da, da, comunistul de obae, fascistul! nu? eu zic sa-ti vezi de drumul tau, nu platesti tu tot ce trebuie pentru ca paginademedia sa apara zi de zi cu alte stiri.
  • Tataee Tataee
    fata draga, nu ti-e putin rusine sa mai vorbesti? sa dea rcs/rds 7 milioane pentru a va plati voua amenzile pentru asa-zisele emisiuni ale lui capatos si ale simonei gherle? hai sictir!
  • Tataee Tataee
    ioana be, iar ai aparut? acuma pe bune, cat iti da intactul sa intri pe aici?
  • cornel cornel
    dupa ce digi a scos antenele din grila, o alta mare surpriza vor avea abonatii acestui operator. atentie sport.ro! :)
  • Ioana B Ioana B
    Aşa, paginademedia, de fapt pagina lui Obae, căci este mult prea subiectiv site-ul pentru a fi considerat pagină de media. Să laşi doar comentariile care-ţi convin.
    În caz că trece acest comentariu (deşi m-aş mira): Dragi comentatori, eu n-am de gând să pup în fund nici pe Băsescu, nici protv-ul, nici măcar Intact-ul. Ca urmare a acestui lucru, ale mele comentarii nu trec de moderare. Ştiu, risc să am dreptate şi să vin şi cu argumente, ceea ce e nasol pentru această pagină.
    La revedere!
  • alphas alphas
    IoanaB, cred ca faci niste confuzii. Or, pur si simplu nu stii despre ce este vorba.

    Mai intai, ca mie imi pare ca pentru tine RCS&RDS e totuna cu DigiTV. Nu-i!

    Apoi, nu imi pari a sti decat cel mult extrem de vag cum sta treaba cu castigurile / costurile de la DigiTV. Din cate imi dau seama (dupa sumele pe care pari ca le banuiesti), te uiti la multe filme SF ori cu brokeri de pe Wall Street.

    Ca sa revenim in realitate: incasarile ANUALE ale retelei DigiTV se invart in jurul sumei de 60 de milioane de EUR. Dintre acestia, in jur de 35-40 de milioane reprezinta sumele platite TUTUROR televiziunilor (inclusiv HBO etc., adica vreo 120 de posturi TV, la un loc), pentru drepturile de retransmisie, iar restul reprezinta cheltuieli operationale si chiar (posibil si destul de probabil) un 3-5-7-maxim 10 milioane de EUR profit. Repet, anual. Asa ca suma de 7 milioane EUR anual ar fi putut insemna pentru DigiTV disparitia profitului sau chiar trecerea pe rosu.

    Mie unuia, solutia cu crearea de catre DigiTV a unui pachet separat cu televiziunile din trustul Intact mi se pare un compromis acceptabil. Tie / voua nu?
  • Ioana B Ioana B
    paginademedia.ro e de fapt paginaluiObae.ro. Nu mai induceţi lumea în eroare.
  • matei matei
    Eu tot nu am vazut stire la Antene despre cearta cu Focus. Smecherii tac in continuare si cred ca nici cand o sa dispara de pe Focus n-o sa zica nimic.
  • mishu mishu
    Dragi angajati antenisti, nu mai aburiti cu comentarii de doi lei pe toate forumurile/blogurile/site-urile care dezbat acest subiect. Lumea s-a prins care e treaba. Ati cerut prea multi bani pentru niste posturi declarate liber si abligatorii la retransmisie pe cablu.
    RCS a declarat ca pentru nici o televiziune free pe cablu nu platesc pentru retransmisie pe satelit. VOI nu v-ati conformat. Nici n-ati fost de acord cu un pachet cu plata.
    Deci ciocu' mic, VOI sunteti singurii vinovati ca nu mai sunteti pe satelit la RCS. In curand trece luna si la Focus.
    Urmeaza si negocierile cu Dolce. Iar eu daca as fi reprezentantul Dolce v-as cere bani ca sa ajungeti in grila :)
  • Radu Radu
    Ioana draga, te rog impartaseste cu noi din preaplinul de informatii de care dispui: cat platesc nesimtitii politruci celorlalte posturi? Cateva cifre ar fi foaaarte utile. Daca ai. Daca nu, sterge-te la gura si fi democrata in continuare.
  • antenistelelu'peste antenistelelu'peste
    Au slobozit ceata de anteniste pe paginademedia. Toate cu argumente de gradinita.
    Stimate domne, domnisoare ,
    Unii se bucura teribil ca nu mai vad antenele pe DTH. Altii/altele sunt suparati/e.
    Dar ar trebui sa stiti ca intr-o economie reala, nu conteaza cat da vecinul pe kilu' de rosii, tu poti sa-l iei sau sa nu-l iei.
    Asa si aici, ce ii doare'n palarie pe intact cat da RCSu pe Discovery sau pe pro tv (pe care, fie vorba intre noi nu da bani, ca aia au manageri care stiu ca audienta aduce banu' si nu banii de la RCS)
    Nu va place de RDS-RCS, sunteti liberi sa va mutati unde vreti. Dar cum cei de la UPC nu mai transmit nici ei iar cu Dolce lucrurile inca nu's aranjate, tare mi-e teama ca va trebui sa le vedeti online in curand.
    prostia nu este a celor de la RDS ci a dobitocilor care managiuiesc Intactu' dupa metodele anilor 80. Sunt difuzori care platesc sa fie in grila de baza a RDS, pentru ca astfel au audineta si castiga mai mult din publicitate.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    eu nu am vazut la Observatorul Antenei 1 reportaje cu abonati RCS@RDS care fac coada la casieriile din toata tara ptr a solicita rezilierea abonamentelor. si nici nu vom vedea. lumea s-a obisnuit fara Antene; au in grila destule posturi TV de informare, divertisment si, mai ales, de sport...
  • Antenescu Antenescu
    Antenele au cerut 7 milioane de la RCS, si doar 2 milioane de la Dolce. Si acum se mira ca au zburat din grila.
  • Ioana B Ioana B
    Iar tu află mai bine în jurul căror sume se învârt ăştia pentru a difuza alte posturi şi după aia să vorbeşti. Cred că la salariul tău, oricare ar fi ăla, ţi se pare mult, dar nu-i chiar aşa.

Trimite un comentariu

sus