Skip to main content

E oficial! OTV nu se mai închide pe 29 mai

 

Curtea de Apel Bucureşti a decis în şedinţa de ieri să anuleze cea de-a treia decizie CNA din 24 aprilie de a înjumătăţi licenţa OTV cu 36 de zile. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Publicitate

Totodată CNA va fi obligat să plătească cheltuielile de judecată de 14,6 lei. OTV-ului îi mai rămân celelalte două sancţiuni de înjumătăţire a licenţei cu şase, respectiv trei luni.

Instanţa a suspendat cu două săptămâni în urmă sancţiunea de înjumătăţire cu şase luni a licenţei OTV, până la soluţionarea unui alt dosar, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Firma Ocram a deschis un dosar de anulare a sancţiunii de şase luni şi la Tribunalul Bucureşti, dar are un asemenea dosar şi la Curtea de Apel.

Licenţa OTV a fost înjumătăţită de trei ori până acum, pe 27 aprilie cu şase luni, pe 10 aprilie cu trei luni, iar pe 24 aprilie a mai rămas cu doar 36 de zile de licenţă. În toate cele treo situaţii, postul de televiziune a fost sancţionat pentru publicitatea politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    eu cred ca, daca hotarirea luata in plenul CNA a fost corecta si legala, aceasta institutie are juristi prosti pregatiti si pe care ii plateste degeaba...
  • Ion B. Ion B.
    Se pare ca instanta de judecata interpreteaza altfel legea. Si daca tot e permis orice, iar deciziile CNA sunt intoarse de instante, de ce n-ar face OTV ce doreste, pana nu mai poate? As fi tare curios sa vad motivarea instantei...
  • Cornel Cornel
    E oficial. Nu-mi pasa
  • bahmuteanca bahmuteanca
    CNAul a ramas pe post de sperietoare "Bau-Bau" doar ptr posturile de televiziune mici din provincie...cei din Bucuresti au avocati buni si il calca in picioare. in timp ce la televiziunile serioase de stiri, Realitatea, RTV, DigiNews, vedem dispute electorale echilibrate cu candidati de la toate aliantele si partidele politice, la OTV, in continuare, in fiecare seara, cite 4 - 5 ore asistam la lansari de sute de candidati PP-DD din toata tara...e plin studioul de atita gloata pestrita iar pe banda curge programul deplasarilor in provincie ale lui DD. nu se intilnise CNAul cu televiziunile si facuse recomandari? da ce, OTVul e stat si stat!?

Trimite un comentariu

sus