Skip to main content

Emisiunile lui Capatos, în vizorul CNA

 

Emisiunile lui Capatos vor fi analizate mâine la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

Forul va lua în discuţie mai multe emisiuni în care au fost derapaje şi violenţe verbale ale invitaţilor. Una dintre aceste emisiuni a fost semnalată de paginademedia.ro aici.

În şedinţa de mâine forul va lua în discuţie mai multe ediţii ale Show-ului Păcătos cu Capatos, din lunile martie, aprilie şi mai, pentru care CNA a primit şapte reclamaţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • foit gelu foit gelu
    mai mai dati golanul ala afara din emisiune pe marian nistor epava ai ca injura lumea la maia in timpul. spectacolui? daca nu aveti ce face sa ma sunati sa ii spun eu ?
  • ileana ileana
    Absolut corect !Afara Capatos !
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Capatos a luat-o razna de cind ii are invitati in emisiune aproape permanent - a se citi colaboratori platiti - pe Mitoseru, Marculescu si Mara Banica; asta ptr ca Serghei Mizil se autoinvita cind rateaza cite o betie. Ca subiectele alese sunt, de multe ori, sub ale concurentei - Cancantv- nu se discuta...
  • Radu R, Radu R,
    daca sunt corecti cei de la cna, o inchid cu totul si ne fac un bine imens celor care inca nu am tampit
  • Ion B. Ion B.
    Fiinta respectiva este Mara Banica (de la 6TV).
  • ivan cel groaznic ivan cel groaznic
    Jos cu emisiunea de rahat a lui Capatos!
  • bch bch
    Incredibil! Da' cum se poate asa ceva?! Ce-si baga CNA-u' ala politic nasu' in emisiunea lu' nenea Capatos? Ca el face pentru omu' de rand.... El tine cu poporu'... Imixtiune politica, domne, asta se intampla. Ce daca a injurat oleaca duduia aia si cu oamenii aia, care oricum stiu mai multe si au facut mai multe si sunt mai multe decat astia de acum... Dom'le, nimic nu mai mere in tara asta... Hai sa ie... sa e... hai sa plecam in alta tara. Acolo, macar nu intelegem limba si nu pricepem nimic de la tv.
  • kiko kiko
    naomi e, dar e o poza de cind era mai tinar :).

    in alta ordine de idei, ma uit acum la serviciul roman de comedie pe pro teve. saxofonistul ala din formatia care mai cinta din cind in cind (nu stiu cum se numeste, imi pare rau) are microfonul de la saxofon fixat de saxofon cu un colier de plastic alb. mi s-a parut haios sa semnalez aspectul.
  • qwerty qwerty
    off topic: daca puteti sa faceti un articol legat audienta emisiunii Sinteza Zilei in care a fost invitat Jose Carreras, si comparatia cu celelalte emisiuni ale lui Gadea.
  • a revenit naomi?? a revenit naomi??
    In poza nu este cumva Naomi, dublu-discriminatul?
    Seamana leit cu el, inainte sa-l tunda galeria lui Dinamo si sa-l bage in tomberon.
    Da, este clar, sigur in poza este Naomi!
    Doar ca s-a mai uratit intre timp.

Trimite un comentariu

sus