Skip to main content

Emma Zeicescu şi Cosmin Stan fac Newsroom la Realitatea TV din 21 mai

 

sursa foto: emmazeicescu.roEmma Zeicescu şi Cosmin Stan vor realiza din 21 mai emisiunea Newsroom la Realitatea TV.

Publicitate

Emisiunea va fi realizată într-un studio modern, dotat cu un videowall şi cu un touch-screen şi va fi difuzată de luni până vineri în intervalul 16.00 - 18.00.

Cosmin Stan:  "Libertate de gândire şi mişcare este ceea ce ne-a atras cel mai mult la Newsroom. Este formatul pe care l-am gândit împreună cu Emma şi pe care avem, în sfârşit, posibilitatea să-l punem acum în practică".

Emma Zeicescu si Cosmin Stan au revenit la Realitatea TV la şase luni după ce au părăsit postul TV pentru Digi 24. Demisia celor doi de la Digi 24 a fost anunţată, încă de luna trecută, în exclusivitate de paginademedia.ro AICI.

  • Emma Zeicescu este jurnalist de peste 12 ani. A lucrat la Radio Bucureşti – SRR, dar şi în televiziune. A trecut prin viaţa de  reporter, realizator şi coordonator al departamentului politic al Naţional TV.  A urmat experienţa celor cinci ani la Realitatea TV,  unde a fost  reporter si realizator al emisiunii Fabrica. În ultimii doi ani, a fost partenera lui Cosmin Stan, alături de care a lansat formatul Life Time News.
  • Cosmin Stan este un jurnalist cu aproape 15 ani de experienţă în ştiri de televiziune, câştigător al primului şi singurului premiu Emmy pentru ştiri de televiziune din Europa Centrală şi de Est, împreună cu echipa Ştirilor PRO TV, în 2008. A fost, pe rând, reporter, corespondent special, prezentator la TV Neptun Constanţa, PRO TV şi Realitatea TV.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    nu i as mai fi primit inapoi dupa ce au plecat la Digi ahtiati de castiguri, jegosi baietii astia care nu stiu respectul pentru profesie ci alearga numai bani si ar bani...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Fac, fac, așa este. A dispărut cuvântul "Cuplul" înainte de numele lor. :)
  • An Bog An Bog
    ei Face?
    Pe principiu FACE EI FRANCEZII CEVA ????

    Deranjant domnu' Obae, citesc si eu frumos pe Reader dimineata la cafea si cand colo ce vad pe pdm ?
  • Florin Florin
    "Fac Newsroom", ca sunt totusi doi. Precum Realitatile. :D

Trimite un comentariu

sus