Skip to main content

Husă de iPhone pe post de card bancar

 

Publicitate

Produsul Geode de la compania iCache poate părea o simplă husă pentru iPhone, dar este mai mult decât atât. Clientul introduce datele sale bancare printr-un cititor de bandă mangnetică ataşat la baza husei. Cardurile de fidelitate pot fi memorate prin fotografierea codurilor de bare. Fiecare card este selectat printr-o aplicaţie de pe telefon.

Cardul inteligent plasat într-un buzunar al husei poate acţiona drept oricare dintre cardurile memorate. Alegi prin aplicaţie un card bancar sau de fildelitate şi cardul inteligent preia informaţiile acestuia. Cardul conţine un cip şi o bandă magnetică şi stochează informaţiile programate timp de 20 de secunde sau până când este folosit prima oară. Dacă trece acest timp fără a fi folosit, informaţiile de pe card se şterg şi este necesară o nouă programare.

Compania iCache a strâns banii necesari investiţiei printr-un proiect pe site-ul Kickstarter. Erau necesari 50.000 de dolari, dar s-a reuşit strângerea a 350.000 de dolari, de la 1.800 de susţinători.

Foto: Kickstarter
Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Ba da, cardul are și cip și bandă magnetică, pentru a putea fi folosit la orice POS din lume.
  • Robert Robert
    Nu are chip, are doar banda magnetica.
    De fapt arata - daca mai era nevoie - cat de vulnerabile sunt cardurile cu banda magnetica.
    Oare nu poti trece prin fanta de citire si alte carduri decat cele personale?


    Nu ar putea sa efectueze validari pentru cardurile cu chip, pentru ca Informatia de pe cardurile cu chip EMV se schimba dupa fiecare tranzactie.

Trimite un comentariu

sus