Skip to main content

Intact şi-a lansat propriul ghid TV

 

Grupul Intact şi-a lansat propriul ghid TV intitulat Intact TV.

Publicitate

Ghidul a apărut astăzi şi include numai programele posturilor din grupul deţinut de familia Voiculescu: Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV şi Euforia.

Intact TV s-a distribuit împreună cu Gazeta Sporturilor. Revista va fi săptămânală şi este realizată intern.

Pe lângă materiale cu vedetele grupului: Dan Negru, Mihai Gâdea, Diana Munteanu Niculescu, ghidul continuă campania anti RCS&RDS, fără a nominaliza încă operatorul.

"Nu lăsa pe nimeni să aleagă pentru tine! Sună şi alege operatorul care retransmite în zona ta Antena 1, Anten 2, Antena 3, Euforia TV şi Gsp TV", spune o reclamă din ghid.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Azi am găsit ziarul cu ghidul tv. Am rupt mai devreme revista de nervi, pentru că nu mai suport că se ia cerneala sau ce folosesc ei la tipografie. Am reviste din anii '90, dar nu se ia cerneala după ele. Aşa se întâmplă cu toate revistele (cu excepţia celor cu coperte mai groase - Unica, Historia etc). Ar trebui să ne adresăm Protecţiei Consumatorilor, nu?
  • TPSJO TPSJO
    Da, operatorul, adica DOLCE, ca altcineva pe DTH nu mai retransmite posturile Antena.
  • dim dim
    eu am cumparat azi Gazeta sporturilor, pe prima pagina scria ca e impreuna cu Ghid tv , dar ... nu l-am primit. In vaslui s-a intamplat, Rodipet
  • rares rares
    bineinteles ca acest ghid il va ridica la rang de zeu pe MOTANUL FELIX si pe toata sleata de pseudojurnalistii inact ! apropo ?mai exista antenele 1,2 3, ........?
  • kiko kiko
    n-am auzit pina acum o prostie mai mare... dar, ma rog, daca se da gratis... 10 bani sa coste si va avea retur 100 la suta. mie mi-e inutila, am sters antenele din televizor...

Trimite un comentariu

sus