Skip to main content

Libertatea, coperta săptămânii: Bute, dă-i să cânte!

 

Publicitate

Tabloidul Libertatea a dat coperta săptămânii, combinând creativ cele două mari evenimente ale zilei: Eurovision şi meciul lui Bute. Mandinga, fă-i K.O.! Bute, dă-i să cânte! a titrat ziarul în ediţia de sâmbătă.

Mandinga a fost făcută aproape K.O. în acea seară (a ieşit pe locul 12!). Froch "i-a dat să cânte" lui Bute. A rămas o primă pagină demnă de a fi semnalată.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana B Ioana B
    Nu sunt pro USL cum nu sunt nici pro Băsescu. Numai că tu nu ştii ce înseamnă "şi", îl vezi ca pe un egal. Îţi trebuie puţin creier ca să înţelegi limba română, ce-i drept.
  • Ioana B Ioana B
    Exact! La asta m-am referit.
  • popa popa
    @Io, omul a spus ca aici apar doar tabloidele si ziarele basiste. si are perfecta dreptate, chiar nu observasem asta, dar in dreapta, in acel carusel de prima pagina, nu vad jurnalul national, dar in chimb vad cronica zilei si curentul, ziare moarte complet, a caror singura calitate este basismul dus la extrem. chiar nu inteleg aceasta pozitionare a paginei de media. pana la urma e un site de informatii despre media, nu ar trebui sa sustina un partid sau altul...
  • Io Io
    Sa inteleg ca tu esti pro USL daca spui si despre un tabloid ca e cu Basescu. V-au spalat creierul cei de la Antena 3!
  • Ioana B Ioana B
    Acum văd. În presa de azi (ca cea de zi cu zi de altfel) de pe paginademedia.ro, intră doar tabloidele şi astea de-l pupă pe Băsescu. Aia nu-i presă, domnule Obae.

Trimite un comentariu

sus