Skip to main content

Libertatea restructurează aproximativ 20 de ziarişti. Mihnea Vasiliu: Ţine de eficientizare

 

Publicitate

Cotidianul Libertatea rămâne fără aproximativ 20 de oameni, în urma unei restructurări. De ce: "Eficientizăm operaţia. Operam cu prea mulţi oameni, în condiţiile unui număr mai redus de pagini ca în trecut", explică pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Mihnea Vasiliu, pentru Paginademedia.ro:

"A existat un target de reducere a costurilor. A fost la atitudinea redactorilor-şefi să opereze această reducere."

"Nu are nicio legătură cu eventuale pierderi financiare. Noi suntem pe profit, dar vrem să creştem marginea şi să operăm cu un număr mult mai eficient de oameni pe pagină."

Vor fi restructurări pe tot grupul Ringier?

Mihnea Vasiliu, pentru Paginademedia.ro: "Nici vorbă. Insist să spun că nu este o problemă de pierdere, ci de eficientizare. Dintre publicaţiile Ringier, Libertatea este cea mai profitabilă, ca margine de profit.

Dorim să lucrăm mai eficient. Am văzut ce este în piaţă, cu câţi oameni se lucrează pe pagină la alte publicaţii şi am făcut aceste ajustări".

Cei restructuraţi de la tabloidul Libertatea sunt din zona editorială.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel daniel
    Cred ca Dl Mihnea este un idiot. Cum adica ziarul este pe profit si tu restructurezi personal?Nu cumva tocmai acest nr de oameni il fac profitabil? Eu cred ca il deranjeaza acest lucru si vrea sa aduca pe butuci ziarul. Eficientizarea eficientizarii....Esti un mare bou domnule Vasiliu pentru ca reducand nr de pagini ,articole , acesta va deveni neatractiv si il vei duce in faliment . Daca s-ar fi schimbat calitatea articolelor devenind mai atragator era mai eficient. Sunt multi scoliti pe-afara care vin la noi laudandu-se cu diplome peste hotare , cerand bani multi si apoi iti baga in faliment firma . Nu prea cred in astfel de expeimente si cred ca a fost o mare greseala sa te uiti in gradina altor ziare care sunt in cadere libera si sa le iei ca model. Pai , nu cumva vrei sa ajungi tot acolo?
  • Cireasa Cireasa
    ”managerul” asta a restructurat si Cotidianul de a intrat in faliment. E trist ca astfel de incompetenti gasesc mereu cate un patron sa il pacaleasca ca ii salveaza afacerea si ii iau banii
  • ala ala
    Libertatea asta, e-un ziar, ori ce ? Mie-mi pare mai mult un ziar de reclama din cartierul cu felinare rosii.
    Ce era Libertatea si ce-a ajuns !
    Jenant, ma baieti ! Pe bune, voua nu va e rusine de ceea ce faceti ?

Trimite un comentariu

sus