Skip to main content

Lucian Mândruţă despre viitorul televiziunii, la RoNewMedia

 

Cunoscutul realizator TV Lucian Mândruţă, acum director de creaţie al Mediafax Group, va modera o dezbatere despre viitorul televiziunii la RoNewMedia.

Publicitate

La dezbatere participă reprezentanţi BBC, Samsung, Mediafax Group, Trilulilu, SeeNow.

Detalii, în continuare:

Dezbaterea “VOD and the future of TV” are loc pe 18 mai, la începutul celei de-a 3-a zile de RoNewMedia – care are tema “Digital Content and eCommerce”.

Contextul dezbaterilor moderate de Lucian Mândruţă

În conditiile in care pirateria si site-urile ilegale de continut video se gasesc peste tot în Europa Centrala si de Est, România fiind, din pacate, un exemplu “de succes” în acest sens, atât marile grupuri media dar şi companii independente investesc în platforme de video.

În ultima zi de la RoNewMedia se va discuta despre modul în care se consumă şi se pot face bani din conţinut, şi care va fi relaţia dintre televiziune, content scris şi internet în anii care vin.

Despre toate acestea vor vorbi, in debutul celei de-a 3-a zile a RoNewMedia:

Stuart McLennan, Director of CEE Markets, BBC

Robert Berza, Head of Internet Division, CME [VOYO]

Bogdan Secara, Director of eCommerce Development, Mediafax Group [Muvix];

Sergiu Biriş, General Manager Trilulilu;

Cătălin Clemente, Marketing and Sales Manager SeeNow

George Catrina, Content Manager Samsung Romania.

Subiectele celei de-a treia zile de RoNewMedia:

  • Ziua va începe cu o dezbatere spinoasă despre viitorul televiziunii, la care vor lua parte reprezentanţi ai BBC, CME, Mediafax, Muvix, Trilililu si SeeNow. Nu va fi ocolită delicată problemă a permanenţei lupte cu site-urile pirat care oferă conţinut video premium fără să plătească drepturi de autor producătorilor.
  • Prezentări asteptate vor fi şi cele în premieră pentru regiune ale Skype şi Thomson Reuters dar şi studii care demonstrează cu date şi cifre de ce mixul de comunicare online+tv este tot mai eficient.
  • Samsung va vorbi despre noile televizoare conectate la Internet, care nu mai depind de furnizorii de televiziune prin satelit, BBC va prezenta cele mai noi inovaţii în domeniu iar Publisto vat rata “arta” de a povesti online.
  • Cei de la Piano Media care cred cu ţărie că este posibil că oamenii să plătească pentru un conţinut de calitate, chiar şi dacă acesta e în forma text.
  • Ziua se va încheia cu o discuţie serioasă despre umor, unii dintre realizatorii celor mai de success clipuri virale devenite hituri pe YouTube urmand sa încheie RoNewMedia în hohote de râs.
La RoNewMedia vor participa timp de 3 zile şi multe companii majore ale industriei digitale, printre care FacebookSkypeYahooGoogle, MSNBBC, Thomson Reuters şi mulţi alţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus