Skip to main content

Mihai Tatulici, emisiune electorală la The Money Channel

 

Publicitate

Jurnalistul Mihai Tatulici va prezenta emisiunea electorală la postul de business The Money Channel. Emisiunea se va numi Cuvântul de onoare şi va fi difuzată pe postul TV marţi şi joi, de la ora 17.00 la 18.00, cu reluare de la ora 23.00.

De ce nu realizează emisiunea la Realitatea TV?

Mihai Tatulici realizează, în prezent, mai multe emisiuni şi proiecte la Realitatea TV (Stradă şcoală şi spital, România prinde rădăcini), dar nu va fi implicat în producţiile speciale ale postului de ştiri legate de campania electorală pentru alegerile locale.

Mihai Tatulici, pentru Paginademedia.ro:

“A fost solicitarea mea să mă scutească de campania electorală la Realitatea TV, pentru că eu vreau să am o abordare mai etică în această emisiune de la Money Channel. Realitatea TV are o altă abordare în această privinţă, ei sunt mult prea mult orientaţi pe politică, iar eu vreau să fac o abordare mai spelcială.”

Mai exact:

“Este un format mai special, mai aproiat de Money Channel, orientat spre cheltuirea banului public. La Realitatea TV predomină politicul. La emisiunea de pe Money Channel vor predomina politicile publice”, a declarat Tatulici pentru Paginademedia.ro.

Cuvântul de onoare nu se va opri după campanie electorală, ci va fi un proiect pe termen lung.

Mihai Tatulici:

“În următorii patru ani, pe baza cuvântului de onoare dat în emisiune, îi şi urmăresc. La urma urmei, contractul între primar şi cetăţeni este bazat pe cuvântul de onoare, este aproape un contract social.

Money Channel a fost de acord cu acest format şi patru ani îmi pun la dispoziţie toate mijloacele, pentru că este un proiect pe termen lung. Începe acum şi se termnină peste patru ani. Aici este farmecul ei. Este o campanie de introdus elementul etic în campania politică.

Mai este un element important: aici se va judeca şi acoperirea legală a unei promisiuni: poţi promite orice, dar pe ce bază poţi face aceste lucruri, care sunt argumentele financiare şi legislative?"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • golden golden
    "funney" channel in criza de subiecte si cu realizatori mediocri... de invitati ce sa mai zic? campanie pe "fata" .
    RETORICA : unde esti tu Moise Guran?
  • aidan aidan
    of, tatuliciule, cum mai folosesti matale cuvinte pe care nu le respecti DELOC! etica, onoare! cum ajunge lupul sa tina predici oilor?
  • om constit om constit
    Ce mai cauta domnul Tatulici in industria asta , cel mai mare turnator la securitate , el a interzis Holograful inainte de 89. Un hot asta e tatulici asta

Trimite un comentariu

sus