Skip to main content

New Age Media România a adăugat în portofoliu cel de-al 13-lea multiplex Cinema City

 

New Age Media România, regia de media a lanţului de cinematografe Cinema City, a adăugat portofoliului său cel de-al treisprezecelea multiplex, Cinema City Constanţa, a cărui inaugurare a avut loc pe 1 mai.

Publicitate

Astfel, agenţia de vânzări gestionează publicitatea în 65% din sălile cinematografelor de tip multiscreen din România.

Cu un total de 122 de săli de cinema în care oferă spaţiu publicitar, reţeaua New Age Media acoperă unsprezece oraşe din România - Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Bacău, Piteşti, Arad, Baia Mare, Brăila, Târgu Mureş şi Constanţa.

Audienţa cinematografelor a căror publicitate este administrată de New Age Media a înregistrat o creştere de 20% în 2011, comparativ cu 2010, de la 3,1 milioane de spectatori, la 3,7 milioane.

Cinema City Constanţa este primul cinematograf care intră în portofoliul New Age Media în 2012, după ce anul trecut au mai fost deschise trei multiplexuri, în Brăila, Arad Galleria şi Târgu Mureş.

Noul multiplex are opt săli şi este complet digitalizat, timpul şi costurile de producţie ale spoturilor difuzate fiind semnificativ reduse, în comparaţie cu rularea lor de pe pelicula de 35 de milimetri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus