Skip to main content

O NOUĂ FAŢĂ: Paginademedia.ro se relansează de Ziua Mondială a Libertăţii Presei

 
O NOUĂ FAŢĂ: Paginademedia.ro se relansează de Ziua Mondială a Libertăţii Presei

Publicitate

La mulţi ani de Ziua Presei! Paginademedia.ro se relansează azi, într-o zi specială pentru mass-media şi se prezintă în faţa cititorilor cu un nou design, cu o variantă dedicată pentru mobil şi cu noi rubrici, precum PaginaTAdemedia.

Noutăţile, în continuare:

Dincolo de de noile canale de comunicare, de politicile de marketing şi de tot felul de alte strategii, conţinutul, ideea sunt mai presus de tehnologiespunea, acum trei ani şi jumătate, la Bucureşti, Carlo Campos, un specialist internaţional în media. Paginademedia.ro abia se lansase şi a fost fidelă acestei axiome, iar conţinutul a fost “motorul” site-ului în toţi aceşti ani. Iar conţinutul rămâne, în continuare, pe primul loc.

Combinat însă cu tehnologia, conţinutul capătă noi valenţe. De astăzi, de Ziua Presei, Paginademedia.ro vine într-o formulă grafică nouă, cu o variantă dedicată pentru mobil, cu o optimizare a interacţiunii cu reţelele sociale şi cu o serie de rubrici precum PaginaTAdemedia, IT&Gadget sau Presa de azi.

Ce aduce nou site-ul Paginademedia.ro:

DESIGN

  • Un design nou, dinamic, uşor de parcurs, adaptat nevoilor Paginademedia.ro de a acoperi toate zonele comunicării.
  • Producţiile video-multimedia au un rol important în noul format al site-ului.
  • Designul site-ului, dar şi funcţionalităţile acestuia, au fost dezvoltate de compania Infinit Solutions.

RUBRICI NOI: Presa de azi şi IT & Gadget

PRESA DE AZI, punte între online şi presa scrisă

Paginademedia.ro trasează o punte între presa tradiţională, pe hârtie şi noul mediu online. Cititorii online pot vedea, în fiecare zi, cum arată prima pagină a ziarelor tipărite care apar în fiecare zi în România.

Prima pagină a ziarelor se vede printr-un simplu click. Primele pagini ale ziarelor sunt puse la dispoziţia Paginademedia.ro de compania de monitorizare Media Image.

IT & Gadget

Zona de IT & Gadget este în continuă dezvoltare. Paginademedia.ro îşi propune să-şi ţină cititorii la curent cu ultimele noutăţi şi să testeze, pentru ei, Gadgeturile de pe piaţă.

Rubrica este realizată de George Hari Popescu, jurnalist cu experienţă în domeniul tehnologiei şi internetului la titluri precum TVmania şi Evenimentul zilei.

MOBIL

Paginademedia.ro are o variantă special dezvoltată şi optimizată pentru telefoanele mobile. Versiunea pentru mobil are un design nou, în ton cu versiunea web şi a fost dezvoltată de compania Infinit Solutions.

PAGINA TA DE MEDIA

Paginademedia.ro oferă posibilitatea cititorilor de a împărtăşi ce au observat în tumultuosul peisaj media din România.

Ai văzut vreun titlu interesant? Un articol care merită citit? O gafă sau o bâlbă de pe TV? O reclamă? O ştire care ţi-a atras atenţia în mod plăcut sau mai puţin? Un posibil derapaj? Simţi nevoia să împărtăşeşti ce ai văzut? Ai făcut o poză interesantă? Scrie la PaginaTAdemedia ce ai observat şi încarcă fotografiile şi filmele!

Nu în ultimul rând,

ECHIPA:

Paginademedia.ro şi-a completat echipa în acest an, cu un nou redactor – Iulia Bunea, cu experienţă la publicaţii precum Capital şi Adevărul şi cu un Director executiv – Melania Ulici.

Melania Ulici are o experienţă de peste 13 ani în marketing, din care aproape zece ani ca Marketing Manager la Edipresse A.S. Vezi Echipa completă.

Paginademedia.ro, relansare de Ziua Presei

Arată-ne ştirile, la PaginaTAdemedia

Prima pagină, la Presa de azi

Paginademedia.ro, o nouă versiune pentru mobil

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sfaturi utile Sfaturi utile
    Arata foarte bine ..felicitari...
  • geo geo
    nu ma da pe spate. e prea incarcata prima pagina cu de toate...parca ar fi un ghiveci...fara suparare...
  • Emily Emily
    Sorry, la postarea precedenta am scris journalisme si trebuia journalism.
  • Emily Emily
    Cu toate schimbarile facute inca mai exista drawbacks. Si anume, atunci cand afisati date de audienta de ce nu le si vizualizati? Va lipseste un specialist in Data Visualization. Dati un search pe Google, respectiv folosind cuvintele cheie 1) Data driven journalisme and data visualization si apoi 2) Data Journalisme Handbook.
  • escu escu
    Bravo! Esti tu urat, dar macar ai o interfata frumoasa la site. :)
  • narckotick narckotick
    Merge fff greu la mine, abia se deschide.
  • Bogdan Niculae Bogdan Niculae
    aceste sectiuni sunt scrise cu o culoare inchisa, la fel ca si fundalul...deci nu prea sa vad ok.
    Audiente
    Statistici
    Derapaj
    Pagina de epoca
    Coduri deontologice
    Echipa
    in rest...respect :)
  • Radu Radu
    Corect!
  • VaDin VaDin
    Foarte frumos! Se vede ca te preocupa cititorul in primul rand.Daca te-ar preocupa mai tare ideea de baza a jurnalistului,ai putea renunta la oblojirea unor oameni ca Oancea.Nu zic sa dai in cap,prin comentariile aparute dar nici nu le ...ascunde sau mai rau,sterge!Atentia imi este marita si voi continua sa postez nu numai pentru verificare.
  • bonobo bonobo
    Din perspectiva un designer web, situl tau este exact contrar opusul unui site web in 2012.
    Un simplu "Save Page As" mi-a descarcat mai bine de 2MB din situl tau. Pe mobil e groaznic. De fapt inutilizabil. Nu se pun jpg-uri de peste 300kb. Exista optimizare. Nu poti incarca jquery de 3 ori. Timthumb nu se mai foloseste. Scripturile se incarca dinamic si de pe situl google, daca se poate, nu local de pe serverul tau, mult mai incet decat datacenterele Google. Nu se fac 2 versiuni: desktop sau mobile, ci doar una pe principiile "responsive web design", care acopera mai toate situatiile posibile, inclusiv redimensionare de imagini - pentru ca de exemplu, situl tau nu merge pe tableta.

    Situl are doctype de html5, dar asta e singura legatura cu viitorul standard (unele scripturi sunt incarcate cu text/javascript, altele fara). Desigur, nu este valid xhtml.

    Oricum, nu are rost sa continui, dar oamenii aia ti-au luat banii degeaba pentru o tiganie. Nu credeam ca o tema Wordpress poate fi adusa in halul asta.

    Exista si o veste buna: este cea mai buna reclama negativa pe care si-o poate face o firma de web design. Pacat ca ai cazut tu victima.
  • Ramona Ramona
    Felicitari! Arata foarte bine site-ul, mult mai profi decat cu layout-ul anterior. In ceea ce priveste informatia, sper sa nu schimbi nimic la modul de abordare :) si astept cat mai multe stiri in exclusivitate, la fel ca si pana acum.
  • mad79 mad79
    nu imi place!E prea pentru tableta!
  • TRacul nou TRacul nou
    tot inainte Petrishor, si poate reincepi si seria de interviuri de luni cu invitati de marca.
  • gabi gabi
    Draga Petrisor,

    ai facut gafa pe care o fac toti patronii de buticuri si/sau fabrici de pufuleti: le merge bine un pic si se gandesc ei sa schimbe ceva in imaginea firmei si fac un spot video care sa spuna asta. si cine sa apara in spot daca nu el, taranul...meltean. imi pare rau si e greu sa iti spun asta dar nu ai deloc o fata care sa iti vanda site-ul. ba din contra. inainte era mai bine. adica in poza nu ti se vedeau defectele din video.
  • Piticu67 Piticu67
    FELICITARI.Ati realizat o PAGINA de nota 10 astept in continuare o TRANSPARENTA 100% in fata tuturor.Doresc ca P.M.sa fie un fel de PROCUROR al MASSMEDIEI Print/Audio/Tv din care FORURILE competente sa se AUTOSESIZEZE din articolele P.M Pe viitor am sa fiu cu ochii-n patru.P.S.Sampania o astept prin curier.La Multi Ani.

Trimite un comentariu

sus