Skip to main content

OTV a câştigat în instanţă suspendarea provizorie a înjumătăţirii licenţei cu şase luni

 

Ocram Televiziune, firma care operează OTV, a câştigat în instanţă suspendarea deciziei CNA de a înjumătăţi licenţa cu şase luni, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Potrivit ordonanţei preşedinţiale a Curţii de Apel, s-a decis suspendarea "executării sancţiunii constând în reducerea cu şase luni a termenului de valabilitate a licenţei audiovizuale aplicat Ocram Televiziune de către CNA, până la soluţionarea dosarului 2929/2/2012". Dosarul la care se face referire solicită anularea deciziei CNA de înjumătăţire cu şase luni a licenţei audiovizuale şi are termen pe 21 mai.

Prin urmare, decizia finală în cazul înjumătăţirii licenţei va fi luată definitiv la data de 21 mai.

Mihnea Dumitrache, Ascis Solv (lichidatorul OTV): "Sunt suspendat efectele deciziei CNA până când este rezolvat litigiul de fond. Această suspendare este provizorie numai până când se soluţionează pe fond litigiul. În acel dosar se va decide dacă se anulează, dacă se menţine sau dacă se respinge cererea".

Subiectul a fost anunţat şi de B1 TV.

Licenţa CNA a fost înjumătăţită de trei ori până acum, pe 27 aprilie cu şase luni, pe 10 aprilie cu trei luni, iar pe 24 aprilie a mai rămas cu doar 36 de zile de licenţă. În toate situaţiile, OTV a fost sancţionat pentru publicitatea politică la Partidul Poporului.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    eu nu zic ca dd nu-i un smecher care serveste minciuni gogonate celor care stau sa-l asculte,dar zic ca nu era singurul din peisajul romanesc si ca eliminarea lui de pe harta televiziunilor era cu dedicatie politica. cum nu mai detin TOATE parghiile pedelisti, uite ca se poate si altfel! sunt atatea metode de strunit un dement nu uciderea lui! pastorii aia care prostesc multimile sunt la fel de dusi si/sau periculosi,pe aia de ce nu-i interzice nimeni?si aia si politicienii verosi spala creiere, nu doar neica asta pe care nu dau o ceapa degerata. daca e sa-i interzicem pe mincinosii romanieie ramanem fara stiri si politicieni.
  • ghevara ghevara
    @mircea : depinde din ce parte privesti daca esti membru sau admiri usl-ul esti in stare sa te uiti 24 din 24 ore la antenele lui felix motanu
    eu nu sunt membru si nici nu admir pp-dd din 2 motive care se leaga de tigani, au imn manelistic cu manelisti si invita manelisti in emisiune
  • mircea mircea
    @ghevara : Invata limba romana, informeaza-te ce nume are purtatorul de cuvant al guvernului si apoi apuca-te de postat.
    Nu mai scrie din ce auzi pe la sedintele de partide la PP-DD.
  • ghevara ghevara
    cata publicitate la USL face antena3 ar trebui interzisa odata cu OTV dar pacat ca CNA e condus de oameni din USL si PDL
    acum mai nou l-au pus pe zaharia purtator de cuvant al guvernului drept multumire pentru propaganda, dupa ce a zignit programele digi tv cum va raspunde zaharia cand suna jurnalisti de la digi 24?
  • Horea Horea
    S-a facut o dreptate OTV-ului! N-o fi ea cea mai pacatoasa televiziune dintre toate suratele existente.

    P.S. Nu sunt un telespectator al acestui canal. Poate doar, uneori, intamplator pentru cateva secunde.

Trimite un comentariu

sus