Skip to main content

(P) Woman2Woman.ro lansează proiectul “Mall virtual”. Valentina Pelinel, magazin în Mall

 

Woman2Woman.ro lanseaza proiectul “Mall virtual”. Prin intermediul acestui proiect, Woman2Woman.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai magazine online, dar si locatii destinate relaxarii.

Publicitate

S-au alaturat acestui proiect magazinele online: Noriel.ro, Cupio.ro, Dailylook.ro, Faunusplant.ro, Mahoarca.ro si Zazaboutique.ro, dar si Valentina Pelinel, Body Art Wellness Club, Cartoonito sau cinematograful The Light Cinema.

Valentina Pelinel îşi promovează în Mallul virtual DVD-urile de exerciţii.

Parte a campaniei “Sustine Ziua Shopping-ului” demarate in prima parte a lunii mai, proiectul “Mall virtual” reprezinta a doua etapa a campaniei de sustinere a infiintarii Zilei Shopping-ului si a shopping-ului in general.

Prin articolele, abordarea si proiectele sale, Woman2Woman.ro isi propune sa ofere utilizatorilor sai “totul pentru relaxarea” lor. Asa cum se mentioneaza si in descrierea site-ului, “pe site-ul Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment”.

Viziteaza mall-ul virtual de pe Woman2Woman.ro!

Prin Campania “Sustine Ziua Shopping-ului”, Woman2Woman.ro isi propune atat promovarea beneficiilor shopping-ului, cat si sa identifice nevoile impatimitelor de shopping. Obiectivul final al campaniei este instaurarea Zilei Shopping-ului, o zi in care shopping-ul este un “must do” si un “must celebrate”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus