Skip to main content

PREMIERĂ: Producătorul Anatomiei lui Grey şi un consultant al lui Bush şi Monicăi Lewinsky fac Scandal

 

Publicitate

PREMIERĂ TV. Fostul producător executiv al serialului Anatomia lui Grey şi un consultant al lui George W. Bush şi al celebrei Monica Lewinsky sunt în spatele serialului Scandal, care are premiera în aceastră seară, pe Universal Channel, de la 22.30.

În ultimii ani, Betsy Beers a fost producătorul executiv al serialului de succes Anatomia lui Grey şi a serialului înrudit Private Practice, iar acum este producătorul serialului Scandal produs de ABC.

Scandal, un serial despre crizele de imagine de la Washington şi de la Casa albă, vine pe micile ecrane din România la o lună după ce serialul a avut premiera în Statele Unite ale Americii.

De la Bush senior şi Monica Lewinsky şi Wesley Snipes, la Scandal

Serialul Scandal, despre intrigile şi crizele de imagine de la Washington şi de la Casa Albă, are în spate un alt nume greu al consultanţei politice: Judy Smith.

Judy Smith, coproducător al serialului, are o experienţă de 25 de ani în comunicare. Este fondatoarea companiei de consultanţă şi relaţii publice Impact Strategies.

În 1991, a fost asistent şi secretar de presă al fostului preşedinte american George W. Bush.

In 1997, a fondat JAS Communications, unde a avut clienţi din domenii precum sport, divertisment şi politică, printre care cei mai importanţi au fost Monica Lewinsky şi familia acesteia în timpul procesului cu Clinton.

A fost consultant pentru şefi de state din Filipine, Haiti, Jamaica, Arabia Saudită, dar şi pentru personalităţi precum Wesley Snipes.

A INSPIRAT UN SERIAL. De altfel, de la experienţa ei a pornit serialul Scandal. Ca rezultat al carierei impresionante a lui Judy Smith, Shonda Rhimes, creatoarea serialelor de televiziune Anatomia lui Grey şi Private Practice (Clinica), a scris Scandal, care se bazează pe cariera lui Smith de consilier în situaţii de criză.

Serialul are ca subiect principal viaţa personală şi profesională a unui consilier de imagine specializat.

Smith este producătorul co-executiv al proiectului şi oferă cunoştinţe avizate în legătură cu administrarea situaţiilor de criză.

Scandal: personajul principal, un fost consilier de la Casa Albă rezolvă situaţii de criză

Un fost consultant de relaţii cu media al preşedintelui Statelor Unite, Olivia Pope (interpretată de Kerry Washington, foto) şi-a dedicat viaţa protejării şi apărării imaginii publice şi a secretelor elitei ţării.

Respectată şi temută în acelaşi timp, Olivia, părăseşte Casa Alba pentru a-şi deschide propria firmă de administrare a situaţiilor de criza. Ea speră să înceapă un nou capitol al vieţii sale atât profesional cât şi din punct de vedere personal, însă nu poate tăia în totalitate legăturile cu propriul trecut, care ascunde şi o relaţie cu preşedintele SUA.

EPISODUL ŞI CRIZA. Fiecare episod este, practic, o ciză de imagine pe care firma trebuie să le rezolve: un milionar acuzat de viol, afacerişti implicaţi în cazuri de corupţie etc.

Printre actori:

  • Henry Ian Cusick (Lost)
  • Tony Goldwyn (Ghost)
  • Jeff Perry (Grey’s Anatomy)

Serialul are premiera în această seară, de la ora 22.00, pe Universal Channel.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus