Skip to main content

PRESA DE AZI: Accidentul de tramvai din Bucureşti, puţin important pentru ziare

 

Deşi accidentul cu tramvaiele 41 din Capitală a fost intens dezbătut la toate posturile de televiziune, ziarele nu par să dea prea multă importanţă nefericitului eveniment. Doar tabloidul Libertatea deschide ziarul cu accidentul din pasajul Lujerului, titrând “Am intrat în plin în tramvaiul din faţă”.

Publicitate

Adevărul titrează pe prima pagină “Vartan Arachelian, între monarhie şi nostalgia comunismului. Soţia îmi spunea s-o las mai uşor cu Ceauşescu”. În articol scriitorul şi jurnalistul Vartan Arachelian povesteşte despre momentele zbuciumate pe care le-a trăit după cel de-al Doilea Război Mondial şi despre cariera sa de jurnalist, marcată de două regimuri politice – comunism şi democraţie – şi cu iz de monarhie.

Jurnalul Naţional aminteşte pe prima pagină că s-a încheiat finala Europa League cu titlul “Fiesta s-a încheiat, rămânem cu băştile noastre”.

Evenimentul zilei scrie despre lucrările plagiate de ministrul Educaţiei titrând “Plagiator în serie”.

Ziarul Naţional anunţă că Robert Negoiţă s-a înscris în cursa electorală la primăria sectorului 3 şi alătură acestei informaţii titlul “Devoratorul de curve de lux”.

CanCan notează în deschiderea ziarului că "Truţulescu creşte câini şi plantează panseluţe", iar Click! vorbeşte de cumplita boală pe care o are actorul Şerban Ionescu după ce a fost înţepat de o căpuşă.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    ia batista tataeee... și p'ormă deschide ziarul la paginile 2-3
  • Tataee Tataee
    cei de la Adevarul sunt complet iesiti din peisaj.

Trimite un comentariu

sus