Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul şi EVZ, singurele ziare fără finala spaniolă pe prima pagină. Adevărul, cu meciul la ediţia a doua

 

Foto: Daniel Mihailescu, AFP/Mediafax Foto

Publicitate

ACTUALIZARE: La ediţia a doua a ziarului, apărută după finalul partidei, Adevărul a avut pe prima pagină un articol despre finala Europa League de la Bucureşti.

Marea finală Atletico Madrid - Athletic Bilbao este pe toate ziarele pe prima pagină. Mai puţin pe Adevărul şi pe Evenimentul zilei. Fiecare ziar cu abordările lui. Primele pagini, în continuare.

Adevărul nu are nimic despre finala de la Bucureşti pe prima pagină. Ziarul condus de un ziarist sportiv - Grigore Cartianu, vorbeşte despre cel mai important eveniment sportiv organizat vreodată în România tocmai în pagina 30. Titlul de deschidere din Adevărul: Monica Macovei, spaima Europei.

Pentru Evenimentul zilei, mai importantă este bătălia politică: Ce trăsnăi a mai făcut Oprescu. Finala este pe coperta 4.

Jurnalul are o deschidere vizuală: Bere, fotbal, bere, bere, fotbal.

România liberă încearcă să estimeze Cât a câştigat Bucureştiul din invazia spaniolă, dar titlul principal este legat de Invazia din sănătate.

Libertatea are o abordare pe măsura ziarului: Prostituatele românce, prea scumpe pentru spanioli.

Click estimează consumul spaniolilor: 500.000 de beri rase în două zile.

Pentru Cancan, titlul de deschidere este legat de actorul Şerban Ionescu, dar există o trimitere pe prima pagină legată de meci.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Grigore Cartianu Grigore Cartianu
    Petrişor, schimbă titlul, că n-are nicio legătură cu realitatea! În 70% din ţară, "Adevărul" e cu meciul pe prima pagină. Cu victoria lui Atletico, de la miezul nopţii, nu cu mititeii mâncaţi şi cu berea băută de suporterii spanioli pe la prânz!

Trimite un comentariu

sus