Skip to main content

PRESA DE AZI: Trei ziare scriu despre condamnare fostului ministru Ioan Avram Mureşan

 

Două importante ziare quality şi un tabloid deschid ediţia de astăzi cu trimiterea după gratii a fostului şef de la Agricultură, Ioan Avram Mureşan, pentru corupţie. Fostul ministru a primit şapte ani de închisoare cu executare, el fiind primul demnitar în această funcţie care a fost condamnat după Revoluţie.

Publicitate

Astfel, Adevărul titrează pe prima pagină “Ioan Avram Mureşan, deschide seria Miniştrilor după gratii”, Evenimentul zilei scrie „Primul ministru care intră în puşcărie”, iar tabloidul Libertatea deschide ediţia cu tilul “Din conac de boier, în celulă de puşcărie. Ioan Avram Mureşan, primul ministru care face şapte ani de închisoare”.

Restul ziarelor generaliste tratează pe prima pagină subiecte politice, de la “Cum a vândut Diaconescu filialele PPDD” (România liberă) şi până la “Opoziţia şi Puterea se scuipă reciproc. Secretul lui Ponta” (Puterea).

Cancan titrează pe prima pagină că Şerban Ionescu, actorul depistat cu boala Lyme, “aşteaptă de şase luni de zile 10.000 de euro de la Narcisa Sălbatică”, serialul românesc difuzat de Antena1.

Ring, ziarul controlat de Robert Negoiţă – candidat la Primăria Sectorului 3, continuă să-l atace pe Liviu Negoiţă, actualul primar al sectorului. Astfel, cotidianul gratuit titrează pe prima pagină “Cum se fură la reabilitarea termică în sectorul 3”.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana B Ioana B
    Presă = (cf DEX) Totalitatea publicațiilor cotidiene și periodice (ziare, reviste etc.) folosite ca mijloace de informare, de educare etc. a publicului.
    Ce prezentaţi voi ca fiind presă nu prea se încadrează. Înţeleg că trebuie să le trataţi şi p-astea (sau mai ales p-astea), dar de ce excludeţi total pe cei care chiar se încadrează în definiţie?

Trimite un comentariu

sus