Skip to main content

REACŢIE: Lucia Hossu Longin, despre Dan Radu: N-am citit un mesaj mai "sărac cu duhul"

 

Publicitate

"Specialistul în magazine alimentare ne dă lecţii de deontologie", scrie Lucia Hossu Longin despre Dan Radu, într-un drept la replică postat pe paginademedia.ro la rubrica comentarii.

Răspunsul vine după ce paginademedia.ro a publicat declaraţiile lui Dan Radu, fostul Director de producţie editorială şi programe din TVR ,care critica dur Consiliul de Administraţie al TVR. Găsiţi interviul AICI.

"De mult n-am citit un mesaj mai „sărac cu duhul” ca dizertaţia acestui Dan Radu, specialist din câte se aude în magazine alimentare, catapultat din patria sa natală Iaşi în biroul directorului de producţie editorială de la TVR", mai scrie Lucia Hossu.

Poziţia Luciei Hossu, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, în continuare:

"Un drept la replică

Specialistul în magazine alimentare ne dă lecţii de deontologie

De mult n-am citit un mesaj mai „sărac cu duhul” ca dizertaţia acestui Dan Radu, specialist din câte se aude în magazine alimentare, catapultat din patria sa natală Iaşi în biroul directorului de producţie editorială de la TVR.

Timp de un an n-a avut curajul să se prezinte în faţa C.A. ca să-şi expună strategia de programe.

A venit doar târziu, după ce a luat un concurs „specialitatea Lăzescu”(Eu candidez. În juriu sunt subalternii mei), ca să-şi susţină „Fabrica de Staruri”.

Toate proiectele lui au sucombat după primele difuzări: rating sub 1. A mai rămas câte ceva când a folosit realizatori de marcă sau branduri TVR.

A vrut să reformeze Televiziunea Publică, în sensul ca cei 3.000 de angajaţi să fie trimişi în excursii pe mapamond şi domnia sa să-şi aducă tpt felul de amatori născuţi pe malurile Bahluiului. Atât de profund a reformat televiziunea, încât ajunseseră realizatori cu premii internaţionale să ducă bonuri de poartă.

În acest timp, în şirul de angajări ale clientelei politice a PDL se numără şi soţia sa, consilier la PDG, în locul rămas vacant după avansarea domniei sale.
Încă nu i s-a spus tot ceea ce trebuia spus domnului Dan Radu.

Aşa încât îl sfătuiesc să nu mă dea în judecată încă pentru că ar mai avea motive serioase de adăugat în plângere.

O ultimă consternare: am vrea să ştim cum a ajuns acum realizator? A dat concurs? Cine l-a numit?

Totuşi să nu sublimăm situaţiile ridicole în care s-a pus! De la „Monitorul” lui Vântu până la Televiziunea Publică ar cam fi un drum profesional de parcurs. Etapele nu pot fi sărite oricât spate politic ai avea.

Dacă voi fi eu preşedinte, (ce păcat că nu voi fi) v-aş lua asistent, domnule Radu, să învăţaţi puţină meserie şi puţină gramatică!

Lucia Hossu Longin"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • coana coana
    1. Doama Longin e pensionta de mult, dar ia 80 % din salariul directorului ca sa vina de 2 ori pe luna in la televiziune
    2. Sotii Longin au turnat cu sing la Secu
    3.Doamna, face reportaje la comanda - intai Cintarea Romaniei, acu e la moda memorialul durerii.
    4. Sa ne mai lase ca o sa iesim si noi la pensie si nu mai avem loc de astia ca ea.MIsuna televiziunea de mosi si babe pe posturi fictive . Cind li s-a propus sa se taie de sus in jos a tipat prima, asa ca tot sarmanii au ramas ara bani.
  • aidan aidan
    @omar, dar cam unde ai vrea matale sa fie spalate rufele unei institutii distruse de unii ca dan radu? cum sa afle romanii ce a fost acolo? nici in casniciile ratate nu-i bine sa fii discret ca o data te impusca sotul in cap si lumea ramane sa se minuneze de ce oare? ca pareati fericiti! cu cat vor fi mai multe mizerii facute publice cu atat vom avea sansa sa ne revenim!si mizeriile sa nu se repete!
  • Hash Hash
    Ce se agita pedlistii, domnule !
    Le-a intrat morcovu', e clar ! :))
  • kiki kiki
    Mare pacat ca unii, cu cat inainteaza in varsta, ori se prostesc, ori se lasa de altii prostiti... Si mare pacat ca d-na Lucia H.-L. nu vede mai sus de raul Dambovita si sa accepte ca targul Iesilor si zona Moldovei a cam dat majoritatea profesionistilor din presa, fie ea scrisa ori audio-vizuala. D-na Hossu, va rog sa faceti ce stiti dvs mai bine si nu intrati in polemici inutile ...
  • Nasty Nasty
    Madam Hossu transmite clar un singur mesaj: "Am ajuns noi, cei din USL, la putere, asa ca restul faceti ciocul mic!"
  • Insider Insider
    Lucia, daca vrei sa stii de ce se prabuseste TVR ia arunca matale si un ochi pe deconturile lui Emil, al mai tare fiu al tau si comentator sportiv de doi bani. Ia uita-te dupa combinatiile pe care le face cu Vali Motorga, alt smecheras! Casca ochii pe bonurile de taxi si pe facturile umflate de la hoteluri, multe din ele platite de altii dar decontate pt TVR. Ia vezi matale cat au crescut cheltuielile cu deplasarile inutile ale colegilor lui Emil de la Sport, unde la un meci afara pleaca cate 5-6 insi ca sa transmita de acolo doar conferinte de presa. Daca tot o dai cu eficientizarea, fa un calcul al bugetului total zilnic necesar unui reporter TVR Sport sa o frece prin deplasari si te vei lua cu mainile de cap. Vei vedea ca 1 minut de emisie costa cat vreo doua emisiuni "La Mustata".
  • jojo jojo
    afara din tvr!
  • jojo jojo
    o pensionara nesimtita ,platita si pe banii mei.care da premii aptr latrailor de la a3 .
  • adi m adi m
    tanti asta a venit in tvr cu catel si purcel(atat sotul ei cat si al ei copil iubit, care ne dispera cu ale sale comentarii la partidele de fotbal, sunt angajati ai tvr), si vine si o face ea pe marea deontoloaga. pana la urma cred ca falimentul tvr ar fi bun, scapam de toti profitorii astia care isi fac salarii babane pe spinarea contibuabililor.
  • omar omar
    doar pentru schimbul asta delirant de replici ambii ar trebui dati afara pt ca distrug ce mai ramas din brandul TVR. nu iti speli rufele in ziare si pe siteuri, iar Lucia Hossu Longin avut suficiente sanse sa schimbe ceva in TVR ca doar nu e la primul CA. se cere o reforma din temelii si privatizarea TVR, nu doar modificarea legii.
  • Gica Contra Gica Contra
    Cum e, Lucico, treaba aia de care zicea Radu Banciu la B1TV? L-ai adus sau nu de mana pe Emilus la TVR?
  • ala ala
    I le cam zice pe bune, Lucica. :)))
    Bravo, doamna !

Trimite un comentariu

sus