Skip to main content

Thinkdigital România şi Q2M devin parteneri de la 1 iulie

 

Publicitate

Thinkdigital România şi Q2M au anunţat în cadrul RoNewMedia ICEE Festival intenţia de a intra într-un parteneriat strategic.

Cele două companii îşi vor uni forţele, începând cu 1 iulie 2012, cu scopul de a crea o entitate unică pentru vânzări digitale în media. Thinkdigital este partenerul oficial de vânzări al Facebook, MSN, Skype şi Mediamind în regiune.

Odysseas Ntotsikas, Fondator & Managing Director al grupului de companii Thinkdigital: “Acest parteneriat marchează un moment important in maturizarea pietei digitale de publicitate. Pentru jucătorii din advertising, înţelegerea reprezintă accelerarea ritmului şi creşterea amplorii inovaţiei digitale prin combinarea punctelor forte, resurselor şi activelor complementare ale ambelor companii într-un partener valoros, de o mărime care să permită ample proiecte de marketing digital”.

Dragoş Stanca, Fondator & Managing Partner Q2M: “Am ajuns cu creşterea afacerilor noastre până în punctul în care acoperirea regională şi internaţională este esenţială pentru a atinge următorul nivel al dezvoltării. Portofoliul nostru, cunoştinţele la nivel local, alături de portofoliul internaţional oferit de noii nostri parteneri de la Thinkdigital, cu Facebook şi Skype drept cap de afiş, vor crea un mix unic pentru adevertiseri, agenţii media şi clienţi. Începând cu 1 iulie, forţa parteneriatului dintre Q2M şi Thinkdigital va crea cea mai mare reţea de advertising din ţară, ca reach, într-o piaţă în care consolidarea este vitală”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus