Skip to main content

Victor Ponta merge la RoNewMedia

 

Primul ministru Victor Ponta va participa mâine, 16 mai, la prima zi din cadrul RoNewMedia, eveniment dedicat industriei digitale, internetului şi noilor tehnologii, care va avea loc la Biblioteca Naţională.

Publicitate

Cu acest prilej, în cadrul conferinţei, care avea avea loc în jurul orei 16:00, premierul va transmite şi un scurt mesaj către participanţi.

RoNewMedia adună, la Bucureşti, pentru trei zile de conferinţe, workshopuri, expoziţie şi alte evenimente conexe, reprezentanţi ai unor mari companii din domeniul online, media şi tehnologic, printre care Facebook, Google, Skype, MSN, Microsoft, Orange, Samsung, Thompson Reuters, BBC şi mulţi alţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Biblioteca Nationala este o institutie. Nu a fost "facuta" ci infiintata. Nu de gluma numita Boc. S-a intamplat cu aproape doua secole in urma. Daca te referi la actualul sediu, acesta a fost "facut" de Ceausescu. Si daca mai traia un an, ar fi fost gata din 1990, iar langa, in loc de groapa cu fier-beton ar fi fost noua Opera. Tu, cu generatia de retardati care traiesc in Facebook, crezi ca Ceausescu a fost un rege rau si comunist care sugea sangele copiilor si chinuia intelectualii. Si a mai "facut" si o flota criminala si comunista de care abia a eusit sa ne salveze presedintele anticomunist. Si avea Causescu si o Elena si un Emil lingau, la fel ca Anticomunistul.

    Dar oamenii, pe vremea aia, nu aveau internet, citeau ziare, reviste carti si nu erau semicretini ca tine, ca EBA (daca nu esti chiar tu), ca Pamfile, Cruduta si Bianca si alti d-astia ca voi.
    Du-te unde vezi cu ochii, cu Boc, cu I-pad-ul cu toata gasca voastra.
  • Marian Marian
    Bai nene, s-a intors comunismul in Romania. Avem ca pe vremea comunismului si guvernelor Vacaroiu si Nastase, declaratii si iesiri a premierului de ne vine greata. MRU iesea cel mult o data la o saptamana jumate si atat. Tacea si facea. Maimutoiul asta de Ponta, vorbeste si minte, de facut au facut altii pentru el.
  • netelespectator netelespectator
    pai cu ministrii care nici nu stiu sa deschida calculatorul, greseli in cv, plagiatori etc ce cauta el acolo, macar boc stia sa umble cu ipad-ul, ca sa nu mai vorbim ca e cel care a facut biblioteca nationala unde se tine conferinta. parea ca e chestie pentru competenti, dar...

Trimite un comentariu

sus