Skip to main content

18 Iunie. Mihaela Rădulescu, decorată de Regele Mihai

 

MEDALIATA DE ONOARE. Mihaela Rădulescu a declarat în emisiunea de duminică, Alegerile Mihalei, că va primi, pe 26 iunie, o medalie de onoare din partea Regelui Mihai, scrie realitatea.net.

Publicitate

"Uite cum mă fac eu de râs. Am primit un cadou aşa de frumos şi eu sunt în costum de baie, adică în sutien. O să mă laud cu ceva acum. Am primit o veste grozavă: majestatea sa Regele Mihai a decis să mă decoreze. Pe 26 iunie voi primi o medalie de onoare din partea lui. O să vin într-o emisiune să povestesc mai multe", a spus Mihaela Rădulescu.
Mihaela Rădulescu a dezvăluit că va fi decorată de Regele Mihai


AU INVESTIT 35 DE MILIOANE ŞI AU SCOS 1,8 MILIOANE. Veniturile din publicitate atrase de Televiziunea Română, în cele trei sezoane de difuzare a meciurilor din UEFA Champions League (2009-2012), reprezintă doar 5% din suma de 35 de milioane de euro angajată pentru achiziţionarea drepturilor TV, scrie revista Forbes.

Bugetul total de publicitate atras de meciurile difuzate se ridică la 1,87 de milioane de euro, adică 5% din suma de achiziţie. Sezonul 2011-2012 a fost cel mai slab sub raportul vânzărilor de publicitate din toată perioada în care TVR a deţinut aceste drepturi. Acesta este evaluat la 430.000 de euro, cu mult sub primul sezon (2009-2010), care a generat venituri din publicitate estimate la 723.000 de euro.
UEFA Champions League a găurit TVR


CITEŞTE DE PE PROMPTER ÎN ALFABETUL BRAILLE. O televiziune din Coreea de Sud face istorie după ce a angajat, pe post de crainic într-o emisiune de ştiri, un prezentator orb, scrie Evenimentul zilei. Înainte de a intra în emisie, Lee Chang-Hoon, primul prezentator de ştiri orb din lume, citeşte textele scrie în alfabetul Braille.

"Unii oameni au spus că în primele luni erau neliniştiţi atunci când se uitau la mine, erau îngrijoraţi că aş putea să greşesc. Ei erau mai atenţi la mine, decât la ştiri. Cred că încă mai am multe de învăţat", a spus Lee.
Un prezentator de ştiri orb 


CÂTE PERSOANE ÎI URMĂRESC PE TĂNASE ŞI PE DINESCU. Cu o audienţă medie de 94.000 de telespectatori pe minut, la nivel urban, talk-show-ul Tănase şi Dinescu se plasează undeva în coada clasamentului emisiunilor de profil din acest an, scrie Forbes.

Cele 15 ediţii ale talk-show-ului realizat de Stelian Tănase şi Mircea Dinescu la Realitatea TV au avut un rating mediu de sub 1%, în perioada 1 ianuarie – 5 iunie 2012. Audienţa slabă reflectă „interesul” şi „verva” celor două vedete media, vizibil uzate.
Tănase şi Dinescu n-au făcut nici măcar un punct de rating


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus