Skip to main content

Andreea Esca: Salariul meu este o legendă

 

"Salariul meu este o poveste, o legendă", a spus Andreea Esca ieri, la interviurile PaginademediaTV.

Publicitate

2290 - 2552

Întrebată la cine s-ar uita prima dată dacă paginademedia.ro ar publica o listă cu salariile vedetelor, prezentatoarea de la ProTV a spus "m-aş duce glonţ să mă uit la salariul meu, aş vrea să văd şi eu cât căştig".

Andreea Esca a mai spus că în ultimul an nu a mai primit oferte de la alte televiziuni.

"Cred ca au înţeles, au abandonat. Atunci când am primit oferte, eu le-am spus "chiar vă pierdeţi vremea, nu vreau să vă pierdeţi vremea", a spus vedeta ProTV.

Petrişor Obae: Ai avut oferte recente de la alte posturi?

Andreea Esca: Am avut oferte de la alte posturi, dar nu am mai avut oferte în ultimul an. Sunt fericită cu ce fac, nu vreau mai mult, eu sunt mulţumită nu vreau iaht sau elicopter, pentru mine este important să fiu mulţumită şi fericită.

Dacă mâine am publica pe site o listă cu salariile tuturor vedetelor de la noi. La cine ai fi curioasă să te uiţi?

La salariul meu. Dacă s-ar publica o listă cu salariile vedetelor m-aş duce glonţ să mă uit la salariul meu aş vrea să văd şi eu cât căştig.

A doua vedetă?

Nu m-a interesat niciodată cât câştigă nimeni, n-am invidiat niciodată pe nimeni. Mama mi-a spus mereu “nu te uita niciodată nici în stânga, nici în dreapta. Mi-am dorit întotdeauna ca celorlalţi să le fie bine. Poaţi să ai salariul şi de 300 de ori mai mare decât al meu, eu mă bucur dacă reuşeşti. Unii or să spună, “păi normal, că tu ai”, dar sunt oameni care au şi vor mereu mai mult şi mai mult.
Sunt oameni care au şi care vor mai mult şi mai mult. Cred că sunt mulţi care se mută pentru că acolo e un salariu mai bun.
Salariul meu este o poveste, o legendă, dar lumea a evoluat există joburi mult mai importante există emisiuni mult mai bine plătite.

Inregistrarea integrala a emisiunii, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jasmine jasmine
    Oameni buni! ,cand toata lumea moare de foame[marea majoritate] exista in Romania,persoane care habar n-au ce salariu au?!,va vine sa credeti?Oameni buni,cred ca Romania,are o problema! Romania are foarte multi bolnavi mintali,schizofreni,handicapati,etc.,numai asa imi pot explica cum o persoana poate da un asemenea raspuns!!!
  • casca si butonul casca si butonul
    minciuna si tupeul sunt emblema micimii umane
  • Robert Robert
    Cam asta e si povestea Andreei de la Pro-TV, este si un bun moderator, un bun reporter (a facut la un moment dat un reportaj premiat), ar putea fi si gazda unei emisiuni de divertisment, insa toata lumea o vede in primul rand ca cea mai buna prezentatoare de stiri, e chiar etalonul prezentatorului de stiri, modelul urmat de toate prezentatoarele si toti prezentatorii de stiri din Romania.
  • Robert Robert
    @bahmuteanca
    Pai e foarte posibil sa nu stie cat ia.
    Nu e nevoie sa semneze lunar un stat, salariul se varsa direct intr-un cont la care este legat un card de debit, ea merge la cumparaturi cu cardul si foloseste doar atatia bani cat are nevoie, fara sa faca cheltuieli extravagante.
    Ar incepe sa se intrebe cat are salariul daca la un moment dat nu ar avea cu ce sa cumpere iaurtul.
    Nu cred ca are o suma extraordinara, insa e cert ca nu are probleme cu banii.
  • Roxana Roxana
    adica daca pe ea n-o mai intereseaza cat castiga, pe noi nici atat n-ar trebui...
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Da' dacă s-ar publica o listă cu pensiile vedetelor ai da fuga să vezi cât ai de primit, tanti? Alegorie: un strungar făcea şuruburi. Era un strungar foarte talentat şi ştia să facă multe alte lucruri în afară de şuruburi dar, pentru că tuturor le plăcuseră atât de mult şuruburile sale, nimeni nu voia să-i dea altceva de făcut decât şuruburi. La un moment dat, strungarul a vrut să fie inginer: a învăţat, a dat examen, a luat, s-a chinuit 5 ani, a absolvit printre primii. În zadar însă! Lumea îl ştia drept strungarul care face cele mai bune şuruburi şi nimeni nu voia să-i dea altceva de făcut. Aşa că inginerul a rămas strungar. Şi aşa a ieşit la pensie.
  • Horea Horea
    "Nu m-a interesat niciodată cât câştigă nimeni, n-am invidiat niciodată pe nimeni".

    Câta PERFIDIE zace in aceasta persoana!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    esca zice: "aş vrea să văd şi eu cât căştig"...fata, tu esti chiar nesimtita...

Trimite un comentariu

sus