Skip to main content

Andreea Marin a sunat-o pe Esca în prima zi de Pro TV

 

Publicitate

DEZVĂLUIRI. Dacă în timpul jurnalui ar trebui să intre în legătură directă cu Andreea Marin sau Mihaela Rădulecu, Andreea Esca ar alege-o pe Zâna Surprizelor. De ce? Pentru că Andreea Marin a sunat-o pe Esca să o felicite în chiar prima zi de Pro TV - 1 decembrie 1995.

Pe atunci, Andreea Marin nu era încă o vedetă.

Povestea a fost spusă de Andreea Esca în exclusivitate la PaginademediaTV, emisiune transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

Petrişor Obae: Dacă în timpul jurnalui ar trebui să intri în legătură directă cu Andreea Marin sau Mihaela Rădulecu, pe cine ai alege?

Andreea Esca: Le-aş spune producătorilor să intre amândouă, să vorbesc cu amândouă în direct. Îţi dai seama că asta ar fi mai interesant.

Dacă ar fi timp doar pentru una dintre ele?

Pai acum depinde de subiect.

Să spunem că ar fi un subiect despre care ar putea să vorbească oricare dintre ele.

Aş alege-o pe Andreea Marin pentru că ea a fost cea care m-a sunat prima să mă felicite după primul direct, în ’95, când s-a lansat Pro TV-ul.

La câţiva ani după lansare, Andreea Marin m-a întrebat dacă îmi amintesc când m-a sunat după primul jurnal de la ProTV, pe atunci ea era Andreea Gheorghiţă. Atunci a sunat în redacţie, după jurnal, şi ne-a felicitat. I-am spus că nu-mi mai aminteam, au trecut mulţi ani de atunci.

Dacă ar trebui să aibă un coprezentator la jurnalul de seară de la Pro TVAndreea Esca l-ar alege pe Lucian Mândruţă, cel care i-a fost coleg la televiziunea condusă de Adrian Sârbu.

Andreea Esca a spus, la PaginademediaTV, că şi-ar mai dori să-l aibe coleg la pupitrul ştirilor şi pe Mihai Dedu, prezentatorul ştirilor matinale de la ProTV.

Petrişor Obae: Din ce vezi pe TV, ţi-ai fi dorit să prezinţi o anumită emisiune?

Andreea Esca: Mi-ar plăcea jurnalul de dimineaţă, mi se pare mai lejer, mi se pare că poti să faci o glumă, şi să ai şi informaţii foarte bune, e tipul de program care mi se pare drăguţ.

Dacă mâine ar trebui să prezinţi sitirile cu cineva, pe cine ai alege sa stea la acelaşi pupitru cu tine? Poate fi şi o fată.

Nu ştiu cu cine. Aş putea să prezint cu Dedu, având în vedere faptul că mi-ar plăcea să prezint ştirile de la matinal.

Poţi alege şi de la un alt post?

Poate tot pe Lucian.

Inregistrarea integrala a emisiunii, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    bre, petrisoare, sa aibe???...

Trimite un comentariu

sus