Skip to main content

ATAC. Gâdea: Turcescu e colonel! Turcescu: Trăgeţi-vă un glonţ în cap!

 

Publicitate

"COLONELUL" TURCESCU. O aşa zisă "listă secretă" de ofiţeri înaintaţi în grad "la secret" de fostul ministru al apărării Gabriel Oprea aprinde spiritele între jurnalişti.

Mihai Gâdea a citit aseară dintr-o listă mai multe nume.  Robert Turcescu şi Alexandru Lăzescu, fostul preşedinte al TVR, ar apărea pe listă, a spus Gâdea, fiecare cu gradul de "Colonel". Afirmaţia a fost ilustrată cu o fotografie trucată.

Reacţia lui Turcescu nu a întârziat să apară:

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii Sub semnul întrebării de la postul B1, se apără pe Facebook printr-o serie de argumente care desfiinţează acuzaţia adusă de Gâdea. Totodată, realizatorul de la B1 TV le răspunde celor de la Antenă:

"Gâdea, Ciutacu, Badea, Ciuvică şi, desigur, Felix, aveţi ocazia nesperată de a vă dovedi, măcar o dată-n viaţa, oameni de onoare: trageţi-vă un glonţ în cap, nemernicilor!"

Cum a ajuns Gâdea să-l facă colonel pe Turcescu?

Mihai Gâdea, directorul postului de ştiri deţinut de Intact, apare la un moment dat în emisiunea Sinteza zilei cu o listă de ofiţeri care ocupă funcţii publice.

"Lista, cea mai importantă dezvăluire din ultimii ani! De ce ordinul este secret? Vom afla oare? Urmează lista ofiţerilor: Adăscăliţei, Apostu, Arnăutu, Bardan, Baluţ, spune Gâdea în emisiune.

Spre sfârşitul listei îi menţionează pe Robert Turcescu şi pe Alexandru Lăzescu.

Gâdea i-a avut ca invitaţi în emisiune pe Ecaterina Andronescu, Mihai Voicu, Oana Stancu, Radu Tudor, Ciutacu, Badea şi Ciuvică.

Cum s-a apărat Robert Turcescu pe Facebook?

  • Să le luăm pe rând. Dacă cineva îmi arată o adeziune semnată vreodată de mine ca membru al PDL sau al oricărui alt partid din această ţară sau de aiurea, mă împuşc în gât ca Năstase. Pe loc! Sau în cap, ca să fie lucrurile clare, nu jumătăţi de măsură!
  • Doi: n-am făcut armata. Nu m-am fofilat, doar eram student şi am zis s-o fac după ce termin studiile. Când am terminat facultatea, n-a mai fost cazul pentru că se dăduse legea potrivit căreia nu mai era obligatoriu stagiul militar. Ci, opţional.
  • Acum câţiva ani, în mai 2010, am absolvit un curs de bună guvernare la Colegiul Naţional de Apărare. Apoi, prin 2011, am susţinut în faţa unor grupe de cursanţi câteva prelegeri despre media şi politică. Repet, prelegeri. Şi, foarte important, în contextul discuţiei, niciodată REMUNERATE! Dacă se dovedeşte că am luat vreun leu de pe urma acestor prelegeri mă împuşc, de asemenea, în cap!
  • De câteva ori, ca jurnalist şi colaborator, în calitatea menţionată mai sus, al Colegiului Naţional de Apărare am participat alături de zeci de alte persoane publice, la evenimente festive organizate de MAPN: de Ziua Armatei, de Ziua Naţională etc. Recunosc, spăşit, că am băut la aceste evenimente un pahar de vin, unul de apă şi că am mâncat, probabil, şi un pişcot.
  • Azi aflu de la Gâdea că sunt colonel "pe o listă secretă" făcută de fostul ministru Gabriel Oprea. Actualul ministru, Dobriţoiu, zice că nu e secretă lista, ci publică. Şi se spulberă în felul acesta şi bănuiala că as avea grad în vreun serviciu secret. Deci că aş fi "acoperit"!
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GG GG
    Sunt ziaristii ziaristilor. La brat cu Puterea impotriva Opozitiei. Ca nu e colo nel auzi ! inseamna ca s-a prostituat de placere si poate ca e adevarat. Oricum el era un milog gata sa faca orice numai sa fie bagat in seama....
  • popa popa
    ba costine tu esti batut in cap? tu nu intelegi ca lista exista si nea turcescu pupatorul de fund basist chiar e colonel. e un act oficial al statului roman, s-a autosesizat si ministrul apararii. au inceput niste anchete, sunt vreo 2000 de nume pe lista aia. pe ce lume traiesti? si in ce am spus mai sus ai si raspunsul la intrebarea ta. de asta antena 3 este pe locul 1 si b1 pe 15 sub minimax si disney.
  • Reporter Reporter
    Robert Turcescu, esti o rusine de jurnalist. Dupa ce Gigi Becali a zis de "n" ori ca ti-a dat 20.000 euroi spaga, uite ca acum ai devenit Turcelu Colonelu'. Lasa-i pe Gadea, Badea, Ciutacu etc, dar de ce naiba tocmai tu? De ce nu si altii, frate? Chiar asa, te punea aiurea pe lista Gabi oprea, de capul lui?!
  • Costin_el Costin_el
    auzi gadea care de ani de zile il pupa in fund pe Felix ce tupeu.Si inca o treaba eu nu stiu cum dracu sunt lingaii astia de pe antena 3 pe primul loc in televiziunile de stiri.
  • Georgel Georgel
    Bai, colonele Turcelu, dom ministru a mai spus, pe langa faptul ca lista este publica, si ca intr-adevar Turcelu este colonel. Deci, avem confirmare oficiala de la autoritatile romane ca nenea Turcel este colonel. Bai, ai uitat sa mentionezi si asta.

    In al doilea rand, asta conform informatiilor de pe wikipedia s-a nascut in 1975, deci prin '97-'98 ar fi trebuit sa termine facultatea, iar legea cu stagiu militar optional s-a dat in 2007. Asta afirma ca a terminat facultatea in 10 de ani? Eu asta inteleg. Vorba unui profesor: "Primii zece ani sunt mai grei pana treci in anul 3".
  • Dan Dan
    Poate se impusca si asa, fara sa ne dovedeasca!
  • temugin temugin
    Foarte obiectiv acest articol, cu formulari sarcastice gen "Ciutacu, Badea si Ciuvica". Esti gurnalista, ce mai...
  • briggs briggs
    Deja e penibil ce se intampla in media. E incredibil cum cineva inca se mai uita la canalele de stiri. Ce sa vezi la Antena3, B1, RTV, Realitatea daca esti un om in toate mintiele? Fiecare CANAL e cu gasca lui.
  • Stelian Dudaev Stelian Dudaev
    Sa traiti, dom' colonel! Permiteti sa raportez. V-ati fofilat, sa traiti! Cu respect va informez ca, atunci cand ati absolvit facultatea, inca mai era cat se poate de obligatoriu serviciul militar.

Trimite un comentariu

sus