Skip to main content

BILANŢ: Ce mărci Click au cumpărat fosta avocată Rompetrol şi fosta deputată Ciocu Mic

 

Publicitate

Aproape 2,6 milioane de euro este suma totală licitată astăzi pentru câteva mărci din portofoliul Adevărul Holding. Au fost doi cumpărători: avocata Emilia Ciucan (care a lucrat şapte ani cu grupul Rompetrol) şi fosta deputată Anca Constantinescu, autoarea celebrei expresii: "Ciocu mic, că acum noi suntem la putere".

Cine şi ce mărci a cumpărat, în continuare:

  • Cea mai importantă marcă licitată a fost, de departe, Click. Marca a fost adjudecată de avocata Emilia Ciucan pentru 2,5 milioane de euro. Emiliei Ciucan i s-a atras atenţia, în timpul licitaţiei, că poate reprezenta interesele Adevărul Holding, lucru nepermis de regulament. Conform acestuia, Dinu Patriciu nu putea participa la licitaţie, nici direct nici prin interpuşi. "Am venit în nume propriu", s-a justificat avocata.

S-au bătut pentru Click MediaPro, prin Orlando Nicoară, Ringier, prin Mihnea Vasiliu şi Silviu Stratulat. Mihnea Vasiliu s-a retras la 386.000 de euro, Orlando Nicoară la 409.000 de euro, iar Silviu Stratulat la 2,3 milioane de euro.

  • Pentru Adevărul Holding nu s-a înscris nimeni. Licitaţia se va relua.
  • Pentru TV Click s-a înscris doar avocata Emilia Ciucan. Licitaţia pentru această marcă se va relua.
  • Au fost licitate două mărci diferite vizual, dar cu acelaşi titlu: Bucureşti 106,2 Click FM doar radio. Una a fost cumpărată de avocata Emilia Ciucan, pentru 36.000 de euro. Pentru cea de-a doua, Anca Constantinescu a plătit 2.700 de euro.
  • Marca Click! FM a fost cumpărată de Emilia Ciucan, pentru 40.000 de euro.
  • Anca Constantinescu a luat marca Clic, cu 10.200 de euro.

În total, la licitaţie s-au obţinut 2,6 milioane de euro. Datoria totală a Adevărul Holding către Odyssey, pentru care a fost executat, este de 3,5 milioane de euro.

Mărcile scoase la licitaţie, preţurile de pornire, cumpărătorul şi preţurile de adjudecare:

Marca Pret de pornire Cumparator Pret adjudecare
Adevarul Holding 4.9 milioane euro niciun inscris, se va relua
Click 169.000 euro Emilia Ciucan 2.5 milioane euro
TV Click 49.500 euro un singur inscris, se va relua
Bucuresti 106,2 Click FM doar radio (1) 2.000 euro Anca Constantinescu 2.700 euro
Bucuresti 106,2 Click FM doar radio (2) 2.000 euro Emilia Ciucan 36.000 euro
Click! Fm 2.000 euro Emilia Ciucan 40.000 euro
Clic 2.000 euro Anca Constantinescu 10.200 euro

Citeşte filmul licitaţiei, minut cu minut, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • v.i.p. v.i.p.
    mai bine lingau si pup'in'curist, decat sluga comunista ca tine ... robot comunist :)))))
  • Ioana Ioana
    daaa, uitasem de B.orcan ... mareee manager!
    Pacat de Camelia Pasaroiu care si-a distrus viata personala sa dezvolte "Adevarul de Seara", ca a rupt pe genunghi toata munca dalde: B.orcan, Razvan Ionescu, Cartianu (pe asta nu-l uit de la emisiunea aia cu Becali cand tipa taranu ala "bai, puti bai"), gangavul ala de Stancu, Rauca Badea, Predeanu, Alexandru Sassu, Imre (toti lingaii sefii din departamente sau care participa in BOARD insa habar nu au cu ce se mananca) ... Au reusit oamenii astia performanta sa distruga un colos, orchestrati desigur de miliardarul topului lui. Sa-i aplaudam si sa ne ferim de firmele unde ei ajung pe viitor - vor distruge tot si ne vor pata CV-ul
  • Harcea Porcan Harcea Porcan
    @Ioana: stai ca vine "suflul nou" Orcan :), cel care le-a dat cate un branci mai mult sau mai putin discret celorlalti.
  • Robert Robert
    Ziarul poate aparea cu actuala denumire pana cand marca este reclamata de noul detinator.
    Patriciu a obtinut acum cel putin o amanare a iesirii Click-ului din Adevarul Holding (exact asta voiau sa evite cei care au stabilit ca Patriciu nu poate participa nici direct nici prin interpusi la licitatie).
  • reporter reporter
    păi o să fie Clickul vechi :)
    poate si Adevarul vechim daca o sa vinda marfa, si atunci o sa faca trustul Vechitura SRL, ca tot e si Dilema veche și catavencii (vechi)...
  • gogaie gogaie
    click s-a vandut..."burgunde" nu l-a vrut nimeni? :))
  • eusss eusss
    ziarul poate aparea dar nu cu numele Click.
  • ioana ioana
    ca om care a pornit inca de la constructie plang cand vad ce se intampla acolo. Cum de e in colaps Holding Adevarul iar concurenta liciteaza? Cum sa schimbi un om cum e Cornete si sa mentii persoane ca Stancu si Cartianu? Ce sa faca Raluca Badea in AH? Ce sa faci in HR cu Oana Barbu? Cum sa distrugi marketingul si publicitatea iar distributia si abonamentele sa le conduca "mister nu stiu" - Alin Benea. Trist da trebuie sa se justifice niste demiteri, niste salarii neprimite de oameni. PACAT!!!
  • click2 click2
    marlanul asta care a urcat financiar doar prin tunuri sa-l votam presedinte!!!! Macar prim ministru ... asa ar avea si Romania o scuza
  • kiko kiko
    eu nu prea inteleg care e afacerea... nu mai apare ziarul click? si cu cele 2 denumiri de radio click fm ce se intimpla? o sa scoata 2 posturi de radio cu acelasi nume? si de ce nu au vindut si marca adevarul tv? avocata aia e pusa de patriciu, doar nu era nebuna sa dea de capul ei peste 2 milioane de euro...
  • Bebe Bebe
    Bun si ce se intampla daca au cumparat marca? Ziarul nu mai poate sa apara? In fond are doar marca, dar ziarul nu. Sau cum e?

Trimite un comentariu

sus