Skip to main content

CNA nu-i dă voie lui Tatulici să facă o emisiune sâmbătă cu patru miniştri

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Şedinţa CNA s-a suspendat din lipsă de cvorum, Narcisa Iorga părăsind sala nemulţumită de propunerile făcută la Realitatea TV. Alexandru Valentin Jucan, membru CNA, era plecat din sală urmând să se întoarcă în câteva minute, dar n-a mai revenit până la încheierea şedinţei. Când a revenit Valentin Jucan a plecat şi Cristina Trepcea.

Narcisa Iorga a mai spus că ea nu va mai participa la nicio şedinţă din campania pentru alegerile locale.

Consiliul Naţional al Audiovizualului nu i-a aprobat lui Mihai Tatulici, realizator Realitatea TV, solicitarea de a face sâmbătă o emisiune cu patru miniştri despre soarta copiilor din Deltă.

Emisiunea pe care Mihai Tatulici intenţiona să o realizeze sâmbătă (pe 9 iunie), la Realitatea TV, se numeşte În Realitatea eşti mai bun.

Mihai Tatulici intenţiona să-i cheme în emisiune pe miniştrii Educaţiei (Liviu Pop), Sănătăţii (Vasile Cepoi), Economiei (Daniel Chiţoiu) şi Mediului (Rovana Plumb).

Întrebat de paginademedia.ro, dacă în aceste condiţii va mai realiza sâmbătă emisiunea, Tatulici a spus că se va consulta cu echipa de la Realitatea TV şi dacă aceştia îşi asumă o eventuală sancţiune va face emisiunea În Realitatea eşti mai bun.

Acesta îşi doreşte să difuzeze sâmbătă această emisiune tocmai pentru că este înaintea alegerilor şi speră să obţină o promisiune din partea invitaţilor săi de a schimba legislaţia astfel încât să-i ajute pe copiii din Deltă.

Mihai Tatulici a spus astăzi, în şedinţa CNA:

E nevoie de modificări legislative pentru a salva copiii din Deltă. Asta e o emisiune de atitudine civică.

Gelu Trandafir, membru CNA:

E pre-ziua alegerii, nu se poate să invitaţi miniştri, care reprezintă anumite partide politice, în weekend.

Răsvan Popescu, preşedinte CNA:

Nu putem să dăm niciun fel de derogare. Citiţi şi interpretaţi legea şi după difuzarea emisiunii vom interpreta şi noi legea şi vom sancţiona dacă este cazul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Asta cu absenta politicienilor in weekend de pe tv mi se pare un cretinism fara margini......nu vad logica!!!!
    De ce de luni pana vineri e ok si in weekend nu???
    Poate sa raspunda cineva? Dar vreau un raspuns logic, nu vreun regulament stupid inventat de cna sa si mai vada si ei numele prin ziare....
    Si asta cu "Narcisa Iorga a mai spus că ea nu va mai participa la nicio şedinţă din campania pentru alegerile locale." ????? Femeie, asta i job ul tau!!! Sa te duci la sedinte!!!!
    Pe bune, am ajuns la un nivel al nesimtirii in tara asta.....
  • bahmuteanca bahmuteanca
    astia de la CNA sunt limitati; ar mai trebui sa interzica si desenele animate, ca poate Tom motanul este luat ca fiind Felix de la Antene...

Trimite un comentariu

sus