Skip to main content

Crăciun la începuturi. Andreea Esca, cu brazii pe Dacia 1.100

 

Andreea Esca îşi aminteşte cu plăcere despre debutul ei în televiziune, de la SOTI, la începutul anilor '90.

Publicitate

Prezentatoarea principalului jurnal de la ProTV a povestit la PaginademediaTV un moment trăit în perioada sărbătorile de iarnă, cu gaşca de la SOTI.

Petrişor Obae: Care a fost cea mai plăcută amintire din perioada SOTI?

Andreea Esca: Îmi aduc aminte de Crăciun, aveam o dacie care ne ducea acasă. Eu ajungeam destul de târziu, pentru că ne ducea în funcţie de zona în care stăteam. Iar de Crăciun când plecam din redacţie, ne cumpăram şi brazi pe care îi puneam pe maşină şi ne agăţam de ei mânuşile la uscat. Asta este o imagine de film pe care mi-o amintesc mereu în perioada sărbătorilor. Oamenii când fac lucrui simple, când nu ai foarte multe lucruri cred că prieteniile se leagă mai strând.

Dar o amintire neplăcută?

Erau o gramadă de neajunsuri, trebuia să mimăm o fereastră, aparea o imagine care era pusa într-un chenar, căreia noi îi spunem fereastră. Filmam dintr-o carte de biologie şi se întâmpla uneori să apar în cadru cu o sfecla în cap.
Aveam tot felul de conflicte, eram începători, în afară de producatorii de la TVR, care erau foarte pregătiţi.
Era foarte mult de lucru, eram un fel de oameni orchestră, aveam 10 conferinţe de presa pe zi şi când nu erau conferinţe aveam 3 mitinguri.
Nu era niciun mobil, niciun calculator, alergam foarte mult, eram obosiţi, la 12 noaptea eram morţi de obosiţi. La vârsta aia nu-ţi dai seama.

Inregistrarea integrala a emisiunii, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus