Skip to main content

Dan Bittman: ”Am roluri diferite la Dănutz SRL şi la X-Factor”

 

Publicitate

Dan Bittman, noul jurat de la X-Factor, va continua şi emisiunea Dănutz SRL. Vedeta va avea zilele de duminică aglomerate: de la ora 16.00 va fi moderatorul emisiunii Dănutz SRL, iar de la 20.00 va fi jurat la X-Factor.

Contractul dintre Dan Bittman şi X-Factor prevede o clauză ce-i permite artistului să-şi continue emisiunea pe care o realizează de 10 ani la TVR 1, după cum a declarat vedeta într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro. 

 Interviul integral, în continuare: 

Iulia Bunea: Laşi Dănutz SRL pentru a fi jurat la X-Factor?

Dan Bittman: Nu, categoric nu.

Cum te vei împărţi între cele două?

Mă împart pentru că am roluri diferite. Dănutz SRL este emisiunea mea de suflet. Am şi inventat-o, ca să spun aşa, şi acolo sunt moderatorul, iar la X-Factor sunt un membru al juriului. Deci Dănutz SRL rămâne sută la sută în continuare.

Cum vei lucra la ambele?

Foarte simplu. Una e de la 16.00 la 18.00, iar cealaltă este de la 20.00 la 22.00 (râde).

Deci o să ai un weekend complicat şi aglomerat.

Complicat, complicat. Dar dacă tot era ocupat am zis că se poate face.

Cei de la TVR au avut vreo reacţie când i-ai anunţat c vei merge la X-Factor?

Emisiunea nu este făcută de TVR, ci de Mondofilm, care vinde această emisiune Televiziunii Publice.

Dar au existat discuţii. Eşti totuşi legat de TVR prin această emisiuni.

Nu, nu au existat. Sunt şi o să fiu în continuare legat de TVR că nu am de gând să plec de acolo, însă acum este şi o situaţie delicată în TVR. Televiziunea publică nu mai are o conducere în momentul acesta, decât una interimară. Şi vom vedea dacă de la toamnă vor dori să continuăm sau nu, eu sper că da pentru că făceam totuşi de şase, şapte ori audienţa postului. Suntem o emisiune care face rating şi sper că şi televiziunea publică o să înceapă să lucreze cu rating (râde).

Presupun că nu va exista riscul ca cele două emisiuni să se suprapună.

Nu, deloc. În contractul cu Antena 1 există o clauză care îmi permite să continui emisiunea, iar Antena 1 nu a avut absolut nimic împotriva acestui lucru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @ despina-inteleg ce spui si partial sunt de acord insa trebuie sa fi foarte atent cand alegi membru intr-un juriu unul care face un magazin duminical prafuit in acelasi timp e ca si cum unul care face reclama la hartie igienica ar face in acelasi timp reclama la opel(scuze nu prea imi merge mintea la analogii bune dar intelegi ce vreau sa spun)
  • antrenor antrenor
    Abia astept noul sezon X Factor!!!
  • despina despina
    Mie mi se pare absolut normal ca angajatorul sa iti accepte faptul ca nu vrei sa ai un contract in exclusivitate. Pana la urma...asa trebuie sa fie pe piata muncii.
  • Alex.D Alex.D
    Asta e antena1, sunt asa de buni incat si cand atrag un om intr-un proiect nu sunt in stare sa isi asigure exclusivitatea. Cum dracu' sa se pupe imaginea de la Danut(ce diminutiv gretos)SRL cu X factor? Astia chiar nu sunt in stare de nimic? Eu care chiar credeam ca au pasit cu dreptul ca sa nu mai spun ca ma bucuram si pt Bitman pe care il respectam pe vremuri inainte sa se apuce de magazine duminicale expirate. Eeeeeeee daaaanuuuuuutz S.R.L !!!!!!!
  • ana m ana m
    daca antena a fost de acord ca el sa mai aiba emisiune la tvr inseamna ca nu au avut de unde alege alti jurati.
  • aidan aidan
    dan bitman este un om care face ratingul mai mare decat 1 ala amarat al lui trofin cel cu mustata. nu se lauda nici nu zice ca-i vin feedback-uri pozitive din partea publicului ca n-are nevoie, chiar asa e! are farmec,talent,spontaneitate, e un domn citit, cand rade sau zambeste e firesc, nu scremut ca trofin de la tvr2! te poti uita zambind la el nu coclindu-te. emisiunea merge bine de ani de zile si nu ne face de rusine. nu mai spun ca la 'danutz srl" un figurant nu ia pe o editie 2.827! cred ca nici dan nu ia atat pe o editie! este vorba despre PERSONALITATI! trofin e complexat si ranchiunos, bitman e talentat si deschis, firesc! "danutz srl" e o marca tvr si va continua sa fie. de trofin sper sa nu-mi mai aduc aminte.sa plece o data cu valul de incompetenti care au coborat in groapa marianelor audientele institutiei!si au golit trezoreria ei!

Trimite un comentariu

sus