Skip to main content

Kanal D învârte Roata norocului, din 20 iunie

 

Kanal D lansează, pe 20 iunie, emisiunea Roata norocului, care îl are ca prezentator pe Liviu Vîrciu. Noul program va fi difuzat în fiecare zi de miercuri, joi şi vineri, începând cu ora 20.00.

Publicitate

În fiecare ediţie a emisiunii vor intra în joc trei concurenţi care vor fi puşi să dezlege puzzle-uri de cuvinte pentru a câştiga bani, electrocasnice, gadgeturi, piese de mobilier, produse cosmetice, bax-uri de bere, carburant in cantitati impresionante si chiar masini.

O vedeta se va alatura concurentilor la fiecare editie , castigurile obtinute de aceasta urmand sa mearga catre un caz social.

Emisiunea Roata norocului are şi un band - trupa Lipscani Band, iar piesa trupei Voltaj "Dă vina pe", cu versurile adaptate conţinutului emisiunii, a devenit imnul de la “Roata norocului”.

Despre formatul “Wheel of Fortune”

  • Roata Norocului (“Wheel of Fortune”) este un format original american, creat de Merv Griffin, si a avut premiera în SUA in 1975.
  • Roata Norocului este cel mai longeviv si de succes concurs TV din istoria televiziunii americane (29 de sezoane / 5655 editii), a castigat pana acum 5 premii Emmy si, in prezent, este produs in SUA de Sony Pictures Television si distribuit de CBS Television Distribution.
  • În România, emisiunea Roata norocului este produsa de Zucchero Media.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Balbutza Lucian Balbutza
    Cu precizarea ca in SUA emisiunea era moderata de celebrii Pat Sajak si Vanna White, in timp ce pe plaiurile mioritice producatorii n-au gasit decat un tzigan si-o parashuta.

Trimite un comentariu

sus