Skip to main content

Mărcile Realitatea, vândute şi recuperate. Firma care le-a luat primeşte banii înapoi

 

Publicitate

TRANZACŢIE ANULATĂ. Mărcile Realitatea se întorc în posesia Realitatea Media după ce, în urmă cu câteva luni, au fost vândute unei firme din Marea Britanie, pentru 1,1 milioane de euro (aproximativ 5 milioane de lei).

Din informaţiile Paginademedia.ro, firma britanică Win Win Business Lobby Company a primit banii înapoi de la Rovigo, lichidatorul judiciar al Realitatea Media (companie aflată acum în insolvenţă).

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Guşă a confirmat informaţiile.

Petrişor Obae: A cerut GMG anularea tranzacţiei?
Cozmin Guşă: Da. Creditorii, printre care şi GMG, au cerut, în urmă cu mai bine de două săptămâni anularea tranzacţiei de vânzare a brandului Realitatea, pentru că nu era procedurală.

Pot să vă confirm că am fost anunţat, în calitatea noastră de creditor, de către domnul Deleanu, şeful Rovigo, (administratorul judiciar al Realitatea TV), că dânşii au anulat vânzarea brandului către firma britanică, returnând către aceştia suma de bani plătită, în acest fel anulând şi tranzacţia de înstrăinare a brandului Realitatea, tranzacţie pe care noi am considerat-o nelegală, nelegitimă şi de natură a aduce prejudicii grave tuturor creditorilor.

Portofoliul de mărci al Realitatea Media a fost vândut, în urmă cu câteva luni, unei firme britanice Win Win Business Lobby Company, pentru aproximativ 1,1 milioane de euro.

Portofoliul include, printre altele, mărcile Realitatea TV, Realitatea.net şi Realitatea FM.

Tranzacţia a fost contestată în instanţă de mai mulţi creditori ai Realitatea Media.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • prapastiosu prapastiosu
    Angajatii de la Realitatea TV sunt platiti sa-i albeasca CV-ul lui Copylot si sa-i salveze cariera lui, daca va uitati bine toti care apar pe sticla au limbile maro, sa-l transforme pe Bombonel in erou national, etc., intr-un cuvant sa nu-i deranjeze pe cei din USL. Ei habar n-au de ce se intampla in prpria-i ograda
  • eusss eusss
    de ce te-ar informa cineva? nu esti platit sa stii despre chestiile astea. tu esti platit sa iti faci treaba ta. :)
  • Reporter Reporter
    Petrisor, e absolut RUSINOS pentru o televiziune care militeaza pentru transparenta ca angajatii ei sa afle aceste chestiuni de pe blogul tau. Noroc cu pagina de media, ca pe noi nu ne informeaza nimeni despre asta. Este penibil, dar e bine si asa.
  • BM BM
    ce legatura are cosmin gusa cu realitatea lui elan? e si el actionar?

Trimite un comentariu

sus