Skip to main content

Narcisa Iorga: La Sinteza zilei n-au apărut decât Oprescu şi candidaţii USL. Gâdea: Iorga e lipsită de bun simţ

 

"Narcisa Iorga este lipsită de bun simţ", a spus Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, într-o intervenţie telefonică la postul de ştiri, la puţin timp după ce membrii CNA au amendat televiziunea cu 50.000 de lei pentru dezechilibrele din timpul campaniei pentru alegerile locale.

Publicitate

Afirmaţia directorului general al Antenei 3 a venit în contextul în care Narcisa Iorga, membru CNA, a spus în timpul şedinţei că în emisiunea lui Mihai Gâdea, pe timpul campaniei electorale, au fost prezenţi doar Sorin Oprescu şi reprezentanţi ai USL.

Narcisa Iorga a ţinut să dovedească afirmaţia făcută printr-o monitorizare de la CNA.

Narcisa Iorga, pentru paginademedia.ro:

"Domnul Mihai Gâdea m-a acuzat, pe postul pe care îl conduce, că sunt lipsită de bun simţ pentru că am afirmat astăzi în şedinţa publică a CNA, că în emisiunea sa nu a avut decât reprezentanţi ai USL şi pe candidatul susţinut de USL, Sorin Oprescu.

Nu vreau să fac referiri la modul în care domnul director general al Antenei 3 induce în eroare opinia publică şi mă rezum doar la a vă prezenta situaţia monitorizării CNA."

Prezenţele oamenilor politici în emisiunea Sinteza zilei din perioada camapaniei electorale

Sinteza zilei Persoana politica Partidul politic Calitatea
13 mai Mariana Campeanu PNL (USL) reprezentant al competitorului
16 mai Mariana Campeanu PNL (USL) Ministrul Muncii
17 mai Renate Weber PNL (USL) reprezentant al competitorului
22 mai Crin Antonescu PNL (USL) reprezentant al competitorului
24 mai Robert Negoita; Claudiu Saftoiu Primul PSD, Al doilea PNL (USL) primul- candidat, al doilea reprezentant al competitorului
29 mai Mircea Diaconu; Nicolae Bacalbasa PNL, PSD (USL) primul - reprezentant al competitorului, al doilea candidat
30 mai Mariana Campeanu PNL (USL) Ministrul Muncii
31 mai Dan Nica PSD (USL) Ministrul Muncii
4 iunie Calin Popescu Tariceanu PNL (USL) reprezentant al competitorului
7 iunie Victor Ponta; Crin Antonescu; Daniel Constantin si Sorin Oprescu (candidat ) PSD, PNL, PC, independent

La scurt timp după ce membrii CNA au votat amenda de 50.000 de lei, postul Antena3 a dat un breaking news prin care se spunea că televiziunea a primit o amendă record, deşi aceasta nu este cea mai mare sancţiune primită de canalul de ştiri.

În luna martie a acestui an, postul Antena3 a mai primit o amendă de 150.000 de lei pentru limbaj injurios, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Norman Norman
    Au fost totusi 25 de prezente PDL in emisiunile de dezbatere electorala ale A3 in primele 3 saptamani de campanie (vezi raportul CNA, in pagina 7 a acestui site). Insa niciuna la Sinteza zilei.
  • Epigon Epigon
    Eu da (citat Mitica) :)
  • Mishu Mishu
    Oare de ce au refuzat sa mai apara la cocina aia de televiziune? Oare? Tu ce zici, Mircea? Tu te-ai mai duce la cineva in vizita care te injura si isi bate joc de tine non stop? Te-ai mai duce la o discutie unde tu esti singur si adversarii sunt 10? Cu tot cu moderatori.
  • Mircea Mircea
    PDL a refuzat sa apara la Antena 3. Povestea e veche, are aproape un an de zile.
    Trebuiau adusi cu forta ?
  • Oranjada Oranjada
    Stiu ca la Ordinea Zilei au avut tot timpul un reprezentant PDL, blond, portocaliu, cam tacut ce-i drept...
    PDL si-a pus singur embargo la A3
  • Narcisa Salbatica Narcisa Salbatica
    Eu am vazut-o pe tantea Sulfina Badea la emisiunea lui Sandra Stroicescu, atunci cand Badea a luat-o la misto pe nesuferita asta. Atunci nu se mai pune fiindca a fost luata in deradere?

    Nu prea m-am uitat, la TV, la scarbele astea numiti politicieni, indiferent ca il cheama Ponta, Buse, etc., insa pe cei de la PDL sigur i-am vazut pe la Antena 3, si chiar ma miram ca apar. Asa ca lasa gargara Salbatico Narcisa.

    Pe langa faptul ca nici Turcescu nu mai poate dormi noaptea ca PDL nu este la guvernare, a intrat in rosu de nervi, acum a venit Narcisa Salbatica din urma si il acompaniaza pe generalul Turcel, tot din acelasi motiv.
    De fapt, Turcel a intrat in rosu inca de acum patru ani, cand intr-o emisiune la Realitatea, aproape ca mai avea putin si il lua la bataie (macar verbal) pe Ponta cand a aflat, la momentul respectiv, ca Base nu castigase presedintia.
  • cotofana cotofana
    mie mi se pare o mare tampenie faptul ca o televiziune, oricare ar fi ea, ar trebui sa fie "echidistanta" din punct de vedere politic. de fapt, din orice punct de vedere. mi se pare o tampenie la fel de mare ca si faptul ca nu se pot difuza sondaje in ziua alegerilor. asta ar insemna ca unii considera ca poporul e prost si inghite tot ce i se serveste. imi dati dreptate sau nu, doamnelor si domnilor de mai sus? :)
  • bahmuteanca bahmuteanca
    lipsita de bun simt mi se pare pozitia partinitoare a Antenelor, dovedite - inca o data - ca favorizeaza politicienii membrii sau sustinuti de USL. si ce bine ca nu mai am Antenele, chiar nu le simt lipsa...
  • Norman Norman
    Inca o data Gadea isi da in petic; acum califica o doamna drept "lipsita de bun simt", altadata urla ca iesit din minti "esti un dobitoc, nesimtit, mitocan" etc. Nu este clar daca in cauza sunt doar vocabularul limitat si carentele de educatie ori chiar o strategie a postului, incercand sa retuseze (fara succes) personalitatea slaba a personajului, ajuns director general. ... De altfel, situatia din campania electorala nu este o exceptie. De la inceputurile emisiunii sale si pana astazi, Gadea a invitat doar prieteni: jurnalistii din trust, amicul Ciuvica si alti cativa (aproape aceiasi) invitati - sa-i numeri pe degetele de la o mana. A existat si o exceptie: M. R. Ungureanu - cu rezultatul binecunoscut.
  • anonima anonima
    foarte bine, se vede CLAR ca ANTENA 3 e o televiziune PRO-usl. sa plateasca amenda, au de unde. si mai ceva: exista si ALTE PARTIDE in afara USL, dragi antenisti

Trimite un comentariu

sus