Skip to main content

O reclamă zguduitoare ce vrea să salveze Roşia Montană

 

Un spot cutremurător care o are în rol principal pe Maia Morgenstern şi care susţine salvarea zonei Roşia Montana a început să circule frenetic pe internet.

Publicitate

Aflată într-un decor auster, într-o mină de aur, actriţa depune pe o masă toate bijuteriile de aur pe care le poartă, inclusiv cerceii pe care şi-i smulge din urechi. Cu ochii înlăcrimaţi, şi cu picături de sânge ce i cad pe gât Maia Morgenstern spune: ”Poftiţi, domnilor. Tot aurul meu. Numai lăsaţi-ne în pace.”

Mesajul final este impresionant: Un om valorează mai mult decât aurul pe care îl poartă. La fel şi o ţară.

Spotul poartă semnătura agenţiei Papaya Advertising.

Reclama Salvaţi Roşia Montană

[pgvideo youtube|22O9J8PRK-Y|2012/06/reclama-salvati-rosia-montana.jpg|

Reclama Salvaţi Roşia Montană /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mADmAN mADmAN
    Felicitari, Papaya Advertising! Marele ciubucar multipremiat si multilaudat Bogdan Naumovici are de invatat de la voi! Sunt curios ce va zice acest mare specialist care ia banu' de la RMGC despre asta. La fel si Tatulici, Buscu, Turcescu, Voloseniuc, Jucan etc, plimbati prin Noua Zeelanda in excursii de 5 stele.
  • Elena Elena
    Sa mor daca mai inteleg ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica sa dam si aurul pe 4% redeventa cind pe globul asta aurul se da de la 25 la 45 %.!!!!!!!!!!!! Ce tara proasta!!!!!!!!11 Ce conducatori nemernici si incapabili avem!!!!!!!!! Sa dam cum am dat si petrolul .Austriecii aia nu au platit nici pamintul pe care au fost vechile benzimari sau gazarii [(PECO)pentru cine isi mai aminteste] !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus