Skip to main content

OTV obţine o nouă suspendare a unei sancţiuni CNA, cea de înjumătăţire cu trei luni

 

Tribunalul Bucureşti a decis în şedinţa de ieri suspendarea sancţiunii CNA din data de 10 aprilie 2012, în care Consiliul a înjumătăţit la trei luni licenţa OTV. Hotărârea a fost luată în urma unei ordonanţe preşedinţiale depuse de OTV la Tribunalul Bucureşti.

Publicitate

Hotărârea poate fi atacată cu recurs în 15 zile. Suspendarea este valabilă până la soluţionarea cererii de anulare a acestei sancţiuni.

OTV a câştigat, până acum, anularea celei de-a treia decizii CNA, din 24 aprilie, de a înjumătăţi licenţa OTV cu 36 de zile, după cum paginademedia.ro a scris aici.

În plus, CNA a decis în 25 mai că televiziunea lui Dan Diaconescu poate emite până în aprilie 2013, data la care expiră de drept licenţa, dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu va da dreptate CNA-ului până atunci.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @Cosmin
    Normal ca halal tara, cu cetateni ca tine.
  • Ion B. Ion B.
    bahmuteanca, nu te mai agita. instantele zic, ca este OK ce se intampla :)) dezinformarea este benefica pentru popor :)
    astia au incalcat toate legile electorale ieri, dar nu vor pati nimic.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    desi firma lichidatoare a promis ca DD nu va mai apare la TV, acesta a fost prezent in direct simbata noaptea, duminica aproape toata ziua la OTV unde a citit mii de mesaje cu tenta electorala...iar rezultatele partidului "gogoasa" s-au vazut: rezultate f slabe peste tot, nicio primarie resedinta de judet, niciun CJ cistigat, in ciuda campaniei agresive de la TV, cu prezentarea de sondaje de opinie mincinoase. iar aseara, la ora 22.00, cind nu se terminase numaratoarea ei dezinformau ca e "oficial": USL - 49 %, PP DD 21 % , cind mai toate exitpolurile aratau ca USLul era undeva pe la 60 %...adica au taiat de la USL si trecut la ei...
  • alex alex
    '' Hotărârea a fost luată în urma unei ordonanțe președințiale depuse de OTV la Tribunalul București''

    wtf??
  • whisper whisper
    sunt curios ce masuri se vor lua acum cand in zi de alegeri otv isi face reclama la greu pe postul lor.Pana si antenele se prefac ca sunt independente
  • Cosmin Cosmin
    Mihai, ba da, este cum zic eu. Pentru ca este un ascpect important, de care uiti. Audiovizualul este reglementat de Legea Audiovizualului. Adica licentele in cbaza carora functioneaza statiile radio-tv sunt acordate si conditionate de respectarea Legii Audiovizualului. Cand mergi sa ceri o astfel de licenta, iti asumi acest lucru. La fel cum, daca vrei sa ai permis de conducere, iti asumi sa respecti reguluile de circulatie si esti amendat sau ti se ia permisul, daca faci prostii. La fel cum, daca esti angajat, iti asumi sa respecti regulile firmei, daca nu, esti penalizat sau dat afara. La fel cum, daca incalci o lege, faci puscarie, etc. Deci nimeni nu face ce vrea, decat daca accepta consecintele. Altfel ar fi haos. Iar televiziunile nu fac exceptie.
    Exercitiu de imaginatie: poate si pedofilii doresc un content cu ce le place lor. Ar trebuie sa exista o televiziune care sa transmita ce vor ei, pentru ca cei care nu vor, sa vada asa ceva, au optiunea sa nu se uite? Idem cei care poate adora sa chinuie animale sau vor sa vada executii in direct. Hai sa gandim putin. O sa vedem altfel lucrurile.
  • reporter reporter
    ai dreptate, gândești bine :) aș vrea să ne întâlnim pe stradă, eu cu mașina, tu pe jos... fără cenzură, legi, etc... :)
  • Mihai Mihai
    Cosmin : sunt tentat sa iti dau dreptate, dar daca stau sa ma gandesc imi dau seama ca nu e cum zici tu.
    Daca maine imi fac un ziar cine ma opreste sa ridic in slavi un singur partid (si in general sa fac exact ce vreau eu) ?
    Dar daca imi fac un site pe net ?
    Asa cum nu te obliga nimeni sa citesti ziarul meu sau site-ul meu de pe net, la fel nu ar trebui sa te opreasca nimeni sa primesti la televizor ce content doresti. Cu siguranta daca nimeni nu s-ar uita la 0tv sau a3 sau b1 (sau orice alt post in afara de tvr) atunci respectivul post s-ar inchide. nu ar mai fi de interes ...
  • Cosmin Cosmin
    Imi pare rau pentru voi, pentru ca nu intelegeti nimic din ceea ce va inconjoara. Dar nu mai stau sa va explic care este rolul reglementarii, nu doar in audiovizual, ci in toate domeniile. Oricum nu are rost. Va doresc sa aveti o viata minunata! :)
  • Mihu Mihu
    Iar noi suntem niște legume cu pateu de ficat în loc de creier și de-aia trebuie să decidă alții ce e bine pentru noi, nu?

    Cred că fiecare Dan Voiculescu și Dan Diaconescu are voie să facă tot ce vrea cu banii lui, nu? E ca și cum ție ți-ar spune cineva că nu ai voie să îți cumperi motorină în weekend pentru că există Consilul Național al Injectoarelor care interzice folosirea lor la sfârșitul săptămânii.
  • cristi cristi
    cosmin ai mare dreptate.nu sunt fan otv dar cei de la cna nu vad ce se intamppla la antena 3?acolo ii ridica pe cei de la psd in slavii,si pe motanul felix il face rege.si asa ca fiecare tv cu partidul ei sa o luam asa.si nu mai vb cate se intampla la emisiunea lui gadea gandacelul lui felix.
  • eusss eusss
    da. eu cred ca asa este normal. fiecare televiziune sa faca ce doreste. Oamenii decid la ce se uita. Nu te obliga nimeni sa te uiti la un anumit post. poti sa ti-l stergi din lista de programe :)

    De ce trebuie sa exista cenzura ? Nu iti place , nu te uiti. Daca intri intr-un magazin si aia vand numai bulion, te obliga cineva sa cumperi? Iesi din el si alta data nu mai intri. Simplu. :)
  • Cosmin Cosmin
    Este clar, nu? Instantele considera ca ceea ce se intampla la OTV este legal, normal, corect, etic, moral si ce mai vreti voi. Eu nu inteleg, in conditiile astea, de ce mai exista CNA, de ce mai exista Legea Audiovizualului si de ce se mai tot insista cu amenzi, somatii si tot felul de alte pedepse... Sa fie totul la liber, ficare sa arate si sa zica la TV ce doreste si gata. Pentru ca uite, se pare ca OTV nu a incalcat nicio lege, poate sa faca ce si cata campanie doreste, poate sa nu dea timpi de antena la niciun alt partid, poate sa promita bani si case la toti cei care voteaza cu ei, etc. Halal tara, halal justitie.

Trimite un comentariu

sus