Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: 60 de ani pe tron

 

Prima pagină a ediţiei de weekend a ziarului Adevărul este dedicată Reginei Elisabeta a II-a, care a sărbătorit anul acesta 60 de ani de când se află în fruntea Casei Regale a Marii Britanii.

Publicitate

Evenimentul zilei şi România liberă merg pe subiecte politice. EVZ îl are pe copertă pe Robert Negoiţă, candidat la primăria sectorului trei: Robert Negoiţă, favoritul mafiei imobiliare din sectorul 3.

România liberă vrea să stabilească Ce are de ascuns ministrul culturii Mircea Diaconu.

Tabloidele se împart între poveşti tragice şi mondene. Click! se întreabă dacă EBa şi Syda vor fi cununaţi de Patriarhul Daniel, în timp ce Libertatea face "dezvăluiti uluitoare" despre 40 de pasageri ai unei curse Tarom care ar fi fost în pericol de moarte după ce avionul cu care au aterizat funcţiona cu un singur motor.

Cancan face dezvăluiri despre Profa Corina, care a avut, cu cinci ani în urmă, relaţii cu un elev al său care ulterior s-a sinucis.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana B Ioana B
    Aşa-i că în presa de mâine va apărea şi Jurnalul Naţional? Ştiu că-ţi convine că îţi fac trafic şi-ţi mai fac şi haitele de băsişti deranjaţi de comentariile mele, dar e singurul ziar pe care-l citesc şi dacă pentru tine nu face parte din media, atunci această pagină pentru mine este echivalentă cu mulţimea vidă.
  • Ioana B Ioana B
    Nu-i nimic. Eu continui să-ntreb. Sunt tare curioasă.
  • Ioana B Ioana B
    Nu cred că din neatenţie omiteţi mereu Jurnalul Naţional, chiar nu cred!
  • Ioana B Ioana B
    De ce Jurnalul Naţional nu face parte din presa din nicio zi, domnule Petrişor Obae?

Trimite un comentariu

sus