Skip to main content

Salvaţi Roşia Montană, varianta Dragoş Bucur

 

Publicitate

După reclama tulburătoare Salvaţia Roşia Montană cu Maia Morgenstern, săptămâna aceasta a apărut un spot nou cu un personaj nou, Dragoş Bucur.

Clipul este la fel de tulburător, cu un Dragoş Bucur ce stă la aceeaşi masă, simplă şi care pune pe masă toate bijuteriile pe care le deţine şi ajunge chiar să-ţi smulgă, cu un cleşte, o măsea din aur.

Spotul este semnat de Papaya Advertising.

Reclama Salvaţi Roşia Montană

[pgvideo youtube|OdYPoYk9dXQ|2012/06/salvati-rosia-montana.jpg|

Reclama Salvaţi Roşia Montană /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • perometric perometric
    http://www.youtube.com/watch?v=E0wnGDBuLbs
    trebuie sa vedeti acest clip
    cu noua maia
  • ayan ayan
    excelent, Aidan!
  • aidan aidan
    doamna lili grama, eu cand am nevoi nu stau cu mana intinsa! ma misc, ma agit, invat ceva nou si ies din nevoi. oamenii aia care au nevoi ce au facut 15 ani de cand s-a oprit mineritul? va spun eu:AU STAT !cum poti sa stai 15 ani asteptand? inteligenta este si capacitatea de a te adapta! cineva spunea ca si taietorii de paduri vor de lucru! sa inteleg ca daca ramanem cu prea putini copaci pe lume si nu mai avem oxigen taiatul de copaci va fi interzis si taietorii nu se vor recalifica ci vor astepta vreo suta de ani sa creasca la loc obiectul muncii lor? cum au nevoi? de recalificare n-au auzit in 15 ani de cand taie frunze la caini? de migratia fortei de munca?bag seama ca "scrisoare pentru romania" si-a facut datoria! toti ii credeti ca vor de lucru dar nu va intrebati in 15 ani ce naiba au facut!? daca se recalificau aveau de lucru de acum 13-14 ani! dumneavoastra v-ati permite luxul sa asteptati 15 ani fara sa munciti? si daca nu aparea gold corporatoin, ce faceau, asteptau pana mureau de batranete?
  • aidan aidan
    sunteti cativa pe care-i recunosc ca fiind partizanii distrugatorului proiect rosia montana. aveti aceleasi texte peste tot, de aia va recunosc. o sa va intristez dar este timpul sa aflati ca in toata romania sunt mari probleme si pentru rezolvarea lor nu s-a cheltuit un ban in campanii desantate si plata postacilor de serviciu. nu 3500 CI CATEVA MILIOANE DE ROMANI au nevoie de un loc de munca. intelegeti ca varianta gold corporation cu malaxarea a 4 munti, disparitia localitatilor si aparitia unui lac cu reziduuri de cianuri nu se va face!. nu va mai erijati in vajnicii aparatori ai si mai vajnicilor mineri care vor sa munceasca dar nu fac decat sa stea de 15 ani! e vreunul care a mers la o scoala post liceala cu profil chimie ca sa poate lucra cu cianuri? e vreunul din aia care spun ca nu vor decat sa munceasca care si-a luat carnet de conducere pentru masinile alea imense care malaxeaza si cara roca? degeaba se trag in poza cu tarnacopul in mana! la mineritul de suprafata nu exista tarnacop! daca nu mai puteti de grija celor care nu vor decat sa munceasca dar n-o fac de 15 ani, mergeti si spuneti-le ca e nevoie de studii terminate ca sa poti munci unde zic ei ca vor munci, adica la gold corporation.
  • paul S paul S
    Petrisor, ce firma de PR de rahat are contul RMCG?
    Jumatate din chestiile astea sunt postacisme ale "noului val in PR", social media si ce tampenii mai vand ei pentru a-si prosti clientii.
    Chiar merita un studiul de caz postacismul asta, ca serviciu al piaristilor de mana a saptea. Eu chiar am copiat cu copy paste toate labarelile astea si sa vezi ce marfa am pentru un super-articol.
    De fapt marfa e aici, sta pe taraba, pentru orice ziarist specializat in comunicare.
    Doar sa nu fie prea tampitel, sau prea las.
    Si sunt prea putini din pacate fara ambele calitati.
  • gigi gigi
    Oameni buni, nu aceasta este singura metoda de a creste o economie, fie intr-o tara sau intr-o regiune dintr-o tara.
    Daca ne uitam la istorie, raspunsul vine simplu. Toate marile puteri din europa au incercat sa aduca aurul si alte zacaminte dintr-o alta tara la ei in tara pentru a putea face plus valoare. Daca te duci in oricare din tarile occidentale vei vede nenumarate biserici si monumente facute cu aurul din colonii.
    Daca se doreste o crestere a zonei cu adevarat, trebuie investit in crearea unor locuri de munca ce aduc un adaos materiei prime. Si da chiar cred ca vom trai la fel de bine si daca nu se ia aurul din acei munti frumosi si plini de istorie! Vrem o Romanie curata!
  • Cosmin Nenitescu Cosmin Nenitescu
    nici reclama cu Maia nu a salvat pe nimeni si nimic. Eu cred ca fara investitii si bani seriosi bagati in Rosia Montana, zona nu poate fi salvata. Banii astia se pare ca nu-i au nici ongistii, nici statul, ci doar RMGC. de ce sa-i refuzam, atunci?
  • Bianca Tr. Bianca Tr.
    eu chiar nu vad cum o sa pierdem aurul tarii, doar fiindca il exploatam in parteneriat si ne intra cota noastra in rezerva BNR. Pierdem, totusi, ceva. Plata cheltuielilor, pe care le va suporta exclusiv investitorul.
  • marius marius
    din cate inteleg cei de la salvati RM vor ca resursele tarii sa nu fie exploatate de imperialisti si sa le extragem noi. oare uitam ca un stat nu poate gestiona la nesfarsit astfel de actiuni? uitam de companiile mari, gen Posta Romana, Tarom... care produc pierderi in fiecare zi si pe care le suportam din buzunarul nostru?
    eu sunt pro exploatare, dar cu conditia respectarii conditiilor de mediu, iar contributia statului sa fie considerabil mai mare decat cea actuala, lucru valabil pentru orice exploatare din aceasta tara. deci, dragi sustinatori ai salvarii RM, cum este intr-un final? fara nicio exploatare sau sa fie realizata de statul roman sau de catre o companie cu o participatie corecta din partea statului roman? ca eu nu mai inteleg!
  • Ionut Ionut
    daca vrem sa aratam ca suntem europeni cu adevarat, atunci trebuie sa fim mai deschisi in a colabora cu straini. Si sa acceptam noile tehnologii, cum e cea prin care se doreste exploatarea aurului de la Rosia. Numai asa pute progresa, numai asa vom avea si noi minerit de ultima generatie, doar asa putem spune ca suntem europeni!
  • Ionut Ionut
    si eu vreau sa salvez Rosia Montana, dar, din pacate, sunt constient ca nu prin donarea bijuteriilor reusim asta. Zona aia are mare nevoie de investitii serioase, de asta isi poate da seama oricine merge pe acolo. Acest nou clip nu are rolul decat de a impiedica rezolvarea problemelor din zona. Si asta, clar, nu poate sa-mi convina!
  • gigi gigi
    sa nu ne mai comportam ca o colonie. Sa incercam sa profitam singuri de bogatiile pe care le avem. Propun sa incercam sa dovedim macar din cand in cand ca meritam statutul de europeni, nu de stat african, asemanator cu ciadul. Dar cand coruptia e in floare...
  • Marian Marian
    Pe langa faptul ca de data asta spotul in sine e prost gandit , dl. Dragos Bucur joaca slab. Aici si de obicei. E foarte important sa stii cand sa te opresti ca sa nu dai in penibil.
  • AndreiP AndreiP
    Uau. Postacii RMGC lucreaza si duminica?
  • lili grama lili grama
    Pana isi scot dintii si cerceii mai bine ar propune solutii. Oamenii de acolo au nevoi. Sunt RIDICOLI !

Trimite un comentariu

sus